Cortes Inox SRL, firma controlată de Tiberiu Curt, a obținut un nou document de urbanism pentru o investiție imobiliară

  • Cortes Inox SRL va construi mai multe locuințe P+1E în municipiul Constanța
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Cortes Inox SRL, pentru o investiție imobiliară.
 
Așadar, prin CU 105/01.02.2022, firma dorește să investească în Constanța, pe strada Dumbrăveni nr. 8. Obiectul documentului constă în „Construire locuințe înșiruite P+1E (cinci unități locative individuale) împrejmuire teren și organizare de șantier (cu condiția existenței unui acces carosabil și pietonal dintr-o circulație publică în mod direct sau prin servitute)”.
 
Amintim că nu este primul astfel de document obținut de investitor. Prin CU 3441 din 9 noiembrie 2021, firma menționată dorește să ridice 5 unități locative individuale pe strada Dumbrăveni nr. 8, Lot ½. Locuințele vor avea un regim de înălțime P+1E, se va împrejmui terenul și se va face organizarea de șantier. De menționat este că primăria a cerut elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic de detaliu (PUD). Documentul are o valabilitate de 24 de luni. Amintim că Primăria municipiului Constanța a emis AC 775 din data de 29 septembrie 2021. Municipalitatea a dat undă verde pentru construirea de locuințe înșiruite P+1E – 11 unități locative individuale, împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Cortes Inox SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2005, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Vârful cu Dor. Asociați în firmă sunt Sergiu Stere și Tiberiu Cristian Curt, ambii cu o cotă parte de 50%. Ambii au și rolul de administratori ai firmei. În anul 2020, firma a avut 0 salariați, cu o cifră de afaceri de 4.481.793 lei, cu un profit de 222.746 lei. Compania Cortes Inox S.R.L. a încheiat un contract de achiziții publice in valoare totală de 387.224,46 lei.
 
Tiberiu Cristian Curt este vicepreședintele de la clubul Farul Constanța, iar conform Confidas.ro, mai este asociat și administrator la CRT Greentech Energy SRL. A mai fost asociat la Sergimar, care, în prezent, este radiată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Tiberiu Cristian Curt continuă investițiile imobiliare din Constanța. Vicepreședintele Farul Constanța ridică alte cinci imobile

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tiberiu Cristian Curt continuă investițiile imobiliare din Constanța. Vicepreședintele Farul Constanța ridică alte cinci imobile

11 Nov 2021 1173

Vicepreședintele Farul Constanța, Tiberiu Cristian Curt, investește în imobiliare. A primit autorizația de la Primărie

30 Sep 2021 3271