Cum va arăta blocul de nouă etaje ridicat de Ionuţ Galani în cartierul Tomis Plus

Interpretul de muzică grecească Ionuţ Galani şi SC Arproex SRL au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+8- 9 etaje locuinţe colective“, care va fi ridicat în cartierul Tomis Plus, strada Madrid.
Imobilul studiat, cu număr cadastral 242851, are o suprafaţă de 1.000 mp, fiind amplasat în intravilanul municipiului Constanţa, zona Tomis Plus, strada Madrid, parcela 283, lot 23/2/1. Vecinătăţile sale sunt: la est - alee carosabilă şi parcare, la nord - proprietate privată, la sud - proprietate privată lot 23/2/2, la vest - strada Madrid. Pe acest teren, beneficiarul doreşte construirea unui imobil D+P+8-9 etaje, cu funcţiunea de locuinţe colective.
 
Funcţiunile sunt repartizate astfel: la demisol - parcare cu nouă locuri, la parter - patru apartamente de două camere, la etaje - câte cinci apartamente pe nivel (un apartament de o cameră, un apartament de două camere şi trei apartamente de trei camere). La etajul şase vor fi amplasate şase apartamente (un apartament de o cameră, două apartamente de două camere şi trei apartamente de trei camere), iar la etajul nouă - două apartamente a câte trei camere fiecare.
 
Finisajele interioare pentru spaţiile de locuit vor fi prevăzute cu pardoseli ceramice în holuri, bucătării, băi şi balcoane, pardoseli cu parchet în camerele de zi şi dormitoare. Pe pereţi se vor executa vopsitorii lavabile pe gleturi de ipsos, în holuri şi în camere. Tâmplăriile interioare vor fi din PVC, cu finisaj ce va imita stejarul.
 
Finisajele exterioare sunt următoarele: tencuieli structurate cu vopsele lavabile aplicate pe termosistem, tâmplărie din PVC cu geam termopan, glafuri mozaicate, balustrade din inox. Viitoarea construcţie va avea o structură din cadre de beton armat. Pe terenul rămas liber de construcţii din jurul imobilului se vor amenaja spaţii verzi: gard viu şi arbuşti ornamentali. Precizăm că la nivelul solului vor fi amenajate 38 de locuri parcare.

În februarie, a obţinut undă verde de la municipalitate

Reamintim că, în luna februarie a acestui an, Ionuţ Galani a obţinut, de la Primăria Constanţa, certificatul de urbanism care îi confirmă că poate construi în cartierul Tomis Nord un bloc de nouă etaje. Împreună cu firma Arproex SRL, acesta va putea construi pe bulevardul Tomis, la numărul 425, parcela 287, lotul 23/2/1, un imobil de locuinţe colective cu demisol, parter + 8+9E.
 
În luna august a anului trecut, Galani cerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului eliberarea acordului de mediu pentru proiectul care presupune construirea unui imobil cu demisol, parter şi şapte etaje, cu funcţiunea de locuinţe colective, pe bulevardul Tomis nr. 425. Între timp, investiţia lui Galani a crescut, el obţinând şi un certificat de urbanism pentru modificarea proiectului în curs de execuţie privind construirea unui bloc D+P+2E+M în cartierul Boreal.

Cine este Ionuţ Galani

Născut pe 10 iunie 1978, absolvent al Şcolii Populare de Arte Constanţa (actualul Centru Cultural „Teodor T. Burada“), Ionuţ Galani şi-a obişnuit ascultătorii cu încântătoarele acorduri de muzică grecească live, acompaniat de trupa de dansuri Asteria. Artistul şi-a înfiinţat propria trupă - Galani Band, care, împreună cu faimosul ansamblu de dansuri Asteria, încântă publicul cu melodii greceşti arhicunoscute, într-o versiune şi interpretare cât mai apropiate de original. Povestea sa este una specială şi datorită faptului că a trăit la Constanţa în preajma regretatului actor Jean Constantin, care i-a lăsat moştenire multe dintre obiectele sale preferate, printre care şi barca.
 
Citeşte şi 

Rapsodul muzicii elene Ionuţ Galani investeşte într-un bloc în cartierul Tomis Plus

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ionuț Galani, sancționat de polițiștii rutieri. Își caută dreptatea în instanță

26 Feb 2021 6094

Ionuț Galani, la înmormântarea lui Adrian Uzum. „Nu îmi venea să cred că e acolo. Este de necrezut! Este prea devreme”

21 Feb 2021 9404

Ionuţ Galani şi-a făcut firmă, alături de soţie. Ce domeniu de activitate va avea

30 Aug 2019 3910

Spectacol impresionant de muzică grecească la Sala Palatului. Sute de farfurii vor fi sparte. Cine va urca pe scenă

12 Oct 2018 1192

Fostul rugbyst Filip Lazăr a făcut nunta la Constanţa. Petrecere de vis, întreţinută de Polifonic Band şi Ionuţ Galani (galerie foto)

18 Jul 2018 5815

Premieră în România O seară de Bouzoukia Live, pregătită de celebrul interpret grec Matthaios Giannoulis, alături de Ionuţ Galani

12 May 2018 5249

Cântăreţul de muzică grecească Ionuţ Galani a devenit tată pentru a doua oară

07 Aug 2017 5407

UPDATE Cine va face recurs în procesul dintre Ionuţ Galani, Arproex SRL şi primarul Constanţei

17 Mar 2017 2851

Galani și Arproex SRL vor să oblige autoritățile să elibereze autorizația de construire. Primăria Constanța le-a făcut dosar penal (galerie foto+video)

10 Nov 2016 5948

​O schelă a căzut și ar fi avariat două mașini în Tomis Plus din Constanța (galerie foto)

08 Nov 2016 2312

Bloc de nouă etaje în Tomis Plus Galani şi Arproex forţează pe ultimă sută de metri intrarea în legalitate!

22 Oct 2016 8606

Aromânul interpret de muzică grecească. Ionuț Galani la aniversară. Știi câți ani face azi? (video)

10 Jun 2016 25331

Rapsodul muzicii elene Ionuţ Galani investeşte într-un bloc în cartierul Tomis Plus

24 Feb 2016 2701

Petrecere de vis Ionuţ Galani şi un finalist de la „Românii au talent“, momente artistice la nunta rugbystului Iulian Zapan (galerie foto+video)

15 Sep 2015 7999

Ionuţ Galani - „Nu trebuie să fii vedetă ca să fii artist“ (galerie foto)

19 Mar 2015 5093