Cum va arăta blocul de patru nivele pe care Constantin Opriţă vrea să îl ridice pe strada Mircea cel Bătrân



Zona Tomis II se va „revigora“ cu încă un bloc de patru etaje. Asta doar dacă propunerea lui Constantin Opriţă va trece. Investitorul a iniţiat un plan urbanistic zonal prin care vrea să studieze suprafaţa delimitată de străzile Mircea cel Bătrân, Alexandru cel Bun, Moldovei şi Vasile Lupu. Consultarea publică a PUZ-ului iniţiat de Opriţă a fost programată pentru 4 martie, ora 10.00, la sala de şedinţe a Primăriei Constanţa de pe bulevardul Tomis nr. 51. Până atunci, cei interesaţi pot trimite observaţii şi propuneri asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei.
 
Constantin Opriţă studiază zona, fiind interesat de o adresă de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 130, unde intenţionează să ridice un bloc de patru etaje. Însă, până acum, aici pot fi ridicate construcţii cu cel mult două etaje şi mansardă. De aceea, investitorul vrea să „upgradeze“ zona de la stadiul de ZRL2a la ZRM, propunând un regim de înălţime de P+3-4E, un Procent de Ocupare a Teritoriului de 50% şi un Coeficient de Utilizare a Terenului de 2, în loc de reglementările aprobate prin Planul Urbanistic General al Constanţei. 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Termoficare Constanța Apa caldă oprită în zona străzii Constantin Brătescu

18 Oct 2023 845

Constantin Opriţă vrea modificări la o clădire de pe Mircea cel Bătrân. Ce trebuie să facă (document)

13 Feb 2017 1889

Schimbări ale Planului Urbanistic Zonal, pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Ce se va modifica (document)

06 Feb 2017 2555

Intenţionează să ridice o construcţie de patru nivele Constantin Opriţă vrea să „upgradeze“ strada Mircea cel Bătrân (document)

02 Feb 2016 2850