Cum va arăta hotelul cu piscină interioară care se va ridica în zona Taberei de Copii Năvodari

Doi oameni de afaceri din Năvodari au depus recent la Agenţia pentru Protecţia Mediului din Constanţa un memoriu pentru obţinerea acordului de mediu necesar demarării unui proiect imobiliar pe raza oraşului Năvodari. Astfel, oamenii de afaceri Lixandru Moiseii şi Ionela Moiseii doresc să înceapă lucrările pentru proiectul „Construire hotel P+3E, piscină interioară parter, sală de festivităţi la etajul 1, camere de cazare, etajele 2 şi 3, şi împrejmuire teren”, care ar urma să se dezvolte în zona Beach Land din Năvodari, bulevardul Mamaia Nord, lot 1/65, nr. cadastral CF 108223.
 
Potrivit proiectului, terenul pe care se va amplasa construcţia are o suprafaţă de 500 mp şi se învecinează la nord cu lotul 1/64 – liber de construcţii, la sud cu lotul 1/66 – liber de construcţii, la est cu lotul 1/68 – liber de construcţii şi la vest cu drumul de acces. Construcţia va avea funcţiunea de hotel, cu piscină interioară la parter, sală de festivităţi la etajul 1 şi camere cazare la etajele 2 şi 3, şi este amplasată pe terenul aflat în proprietatea lui Lixandru Moiseii şi a Ionelei Moiseii. Conform memoriului depus, imobilul propus P+3E va avea suprafaţa construită de 171 de mp şi suprafaţa desfăşurată de 684 mp.
 
Fundaţiile vor fi alcătuite dintr-o reţea de grinzi de fundare din beton armat ce se sprijină pe tălpi de fundare din beton armat. Adâncimea fundaţiilor se poate ajusta, dar acestea nu se vor executa la o adâncime mai mică de 80 cm de la CTN, pentru a se depăşi nivelul cotei de îngheţ. În partea superioară a imobilului se va realiza o terasă circulabilă / necirculabilă hidroizolată şi termoizolată corespunzător, pe care se poate amenaja spaţiu verde până la atingerea cotelor minime impuse de lege. Terenul se va împrejmui cu un gard din BCA întărit cu sâmburi şi centuri din beton armat, iar accesul se va face prin intermediul unor porţi metalice. Finisajele interioare sunt alcătuite din zugrăveli lavabile în cameră, faianţă până la înălţimea +2,10 m în băi, pardoseală din gresie în bucătărie, băi, pardoseală din parchet laminat în cameră, tâmplărie interioară din lemn. Finisajele exterioare sunt alcătuite din tencuieli exterioare drişcuite şi zugrăvite cu vopsea lavabilă de calitate superioară, tâmplărie exterioară din PVC, imitaţie mahon cu geam termopan, balustrade metalice la balcoane, profiluri decorative din lemn. Terenul aferent construcţiei se va amenaja cu spaţii verzi în suprafaţă 130,50 mp, iar completarea de 119,50 mp se va realiza la nivelul terasei peste etajul 3. Va rezulta astfel o suprafaţă totală amenajată cu arbuşti, plante şi flori decorative de 250,00 mp. Plantele propuse pentru sădire respectă prevederile HCJC 152/2013, fiind recomandate hortensiile, Myosotis alpestris, petuniile şi Surfinia petunie.
 
Potrivit memoriului depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului, autorizaţia de construire se va obţine de către beneficiar de la Primăria oraşului Năvodari, în baza proiectului şi a avizelor solicitate de către Serviciul de Urbanism al Primăriei prin certificatul de urbanism, obţinerea avizelor revenind beneficiarului. De asemenea, beneficiarul are obligaţia de a face verificarea tehnică de calitate a proiectului la cerinţele minime de performanţă.
 
Potrivit Registrului Comerţului, cei doi investitori sunt implicaţi în mai multe societăţi. Astfel, Lixandru Moiseii este asociat în Euroblasting Ship SRL, societate aflată în funcţiune, Euro Blastink SRL, radiată, Euroblastink Naval SRL, firmă aflată în dizolvare, radiată, întrerupere temporară de activitate şi lichidată, şi Euroblastink Rep SRL, societate activă la acest moment. La rândul său, Ionela Moiseii figurează în datele Registrului Comerţului ca asociat alături de Lixandru Moiseii în societatea Euroblastink Naval SRL, firmă aflată în dizolvare, radiată, întrerupere temporară de activitate şi lichidată.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Cum va arăta blocul de 4 etaje pe care Mariana Carastere îl va edifica în Mamaia Nord? Va avea piscină

14 Oct 2023 1075

Imobiliare Constanța Proprietarii Hotelului Corsa din Mangalia vor să construiască un salon-restaurant

04 Oct 2023 888

O nouă autorizație de construire pentru modificările hotelului unui fost viceprimar al municipiului Constanța

26 Apr 2023 1894

Investiția de la Olimp a companiei brașovene Alpin 2003 SRL a primit undă verde de la Mediu

11 Apr 2023 1425

IPJ Constanța, despre incidentul unde un copil și-a prins mâna în scurgerea unei piscine din stațiunea Mamaia

22 Jul 2021 1561

Hotel de trei etaje, cu piscină, în Eforie Nord. A fost solicitat acord de mediu

01 Jun 2019 3563

Investiţie de 7 milioane de euro Cum arată ultimul hotel inaugurat în Mamaia

25 Apr 2018 8324

Update 3. Tragedie la Venus Un copil a căzut în piscină și a murit!

19 Aug 2015 2277

Unde te poţi caza pe litoral Oferte şi tarife speciale la cazare de 1 Mai 2015 la mare

25 Apr 2015 3599

Proiectele imobiliare ale anului 2014 Hotel de opt etaje, parcare şi piscină, la Năvodari

10 Oct 2014 4515

Un hotelier din Mamaia a sesizat Poliţia. Află ce îi făcea barmanul

02 Sep 2014 2371

Designerul român Otilia Brăiloiu şi-a lansat noua colecţie la malul mării

21 Jul 2014 2439

Weekend de senzaţie Radio Constanţa - Radio Vacanţa! (galerie foto)

15 Jul 2014 2131