Dakonis Imobiliar a solicitat acord pentru consultarea publică a PUD-ului privind un imobil pe bulevardul 1 Mai Constanţa (document)


Dakonis Imobiliar SRL intenţionează să ridice un bloc de opt etaje, chiar lângă Grădiniţa nr. 42 din Constanţa, vizavi de Centrul de Scafandri.
 
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni în data de 23.05.2019, având pe ordinea de zi şi solicitarea societăţii Dakonis Imobiliar SRL. Investitorul a cerut emiterea acordului de consultare publică PUD - imobil locuinţe colective 2S+P+8 cu spaţiu comercial la parter. Investiţia va fi realizată în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Mai nr. 44.
 
Pe amplasament există o construcţie propusă pentru demolare, cu regim de înălţime parter, pentru care a fost emisă autorizaţia de desfiinţare nr. 10 din 19.02.2018. Suprafaţa terenului este de 992 mp, având următorii vecini: la est - bulevardul 1 Mai, la sud - Grădiniţa nr. 42, la vest - Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, la nord - domeniu privat.
 
Investitorul propune construirea unui bloc cu regim de înălţime 2S+P+8 etaje şi spaţiu comercial la parter. La etajele 1-8 se propune amenajarea apartamentelor cu două şi trei camere, având suprafeţe utile de până la 100 mp. În cele două niveluri de subsol vor fi amenajate parcări, spaţii tehnice şi un adăpost de apărare civilă. La parter vor exista un spaţiu comercial cu acces separat din stradă, spaţii tehnice, spaţii de colectare a gunoiului menajer. Spaţiile verzi se vor amenaja atât la nivelul terenului, cât şi pe terasa circulabilă peste etajul 8. Accesul pietonal şi accesul auto se vor realiza din bulevardul1 Mai.
 
Pentru amplasamentul studiat, regimul de construire va fi izolat, noua clădire se va retrage de la toate limitele de proprietate, cu respectarea următoarelor reglementări: regim de înălţime propus - 2S+P+8E, înălţimea maximă admisă la atic exprimată în metri şi număr de niveluri este înălţimea maximă admisă în planul faţadei, pe mijlocul acesteia, şi se măsoară de la cota terenului amenajat până la aticul ultimului nivel (parapetul terasei) - 32 metri; înălţimea maximă admisă a construcţiilor exprimată în metri se măsoară de la cota terenului amenajat până la punctul cel mai înalt al construcţiei - 35 de metri, POT propus - 45%, CUT aprobat, menţinut - 3,6 %.
 

Dakonis Imobiliar SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea înfiinţată în anul 2011 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 4.000 de lei, integral vărsat, este compus din 400 de părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Adam Paşata, cu 95% din capitalul social, şi Cociu Paşata, cu 5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Cociu Paşata.
 
În anul fiscal 2104, Dakonis Imobiliar SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, societatea cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri şi profit de zero lei. În anul fiscal 2017, firma cu un singur salariat a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 18.882 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza proiectul depus la Primăria Constanţa.

 
Citeşte şi:
 

Cum va arăta blocul de opt etaje ridicat de Dakonis Imobiliar SRL lângă grădiniţa nr. 42 din Constanţa, vizavi de Centrul de Scafandri (document)

Imobilul de opt etaje pe care Dakonis Imobiliar SRL îl va ridica lângă Centrul de Scafandri din Constanţa, în atenţia Comisiei tehnice de urbanism (galerie foto)

Dakonis Imobiliar SRL a solicitat certificat de urbanism Bloc de opt etaje lângă Liceul „C.A. Rosetti“ şi Grădiniţa 42, vizavi de Centrul de Scafandri (document)

 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța ABADL și Primăria Limanu, la judecată cu o firmă din Argeș. Ce a decis instanța

26 Feb 2024 229

Cumpărări directe Constanța 1Ngineering SRL asigură, cu 18.000 de euro, dirigenția de șantier pentru modernizarea străzilor din Gârliciu (DOCUMENT)

26 Feb 2024 361

Auto Lux Trading SRL investește la ieșirea din municipiul Constanța. Iată ce urmează să construiască

26 Feb 2024 488

Trei terenuri deținute de Primăria Cogealac, scoase la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

26 Feb 2024 354

Licitații publice Luxten Lighting Company SA, un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

26 Feb 2024 325

Achiziții Constanța Primăria Istria a cumpărat servicii de dirigenție de șantier pentru un obiectiv de investiții din satele Nuntași și Istria (DOCUMENTE)

26 Feb 2024 328

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără servicii de mentenanță a iluminatului public

26 Feb 2024 313

Ședință CLM Constanța Se va vota regimul acordării de finanțări nerambursabile din bugetul local al municipiului Constanța (DOCUMENT)

26 Feb 2024 290

Știri Constanța Noi reguli de circulație vor fi instituite în cartierul Tomis Nord!

26 Feb 2024 520

Un nou pas în proiectul „Înființare centru integrat de colectare separată prin aport voluntar în municipiul Constanța“

26 Feb 2024 351

Investiție imobiliară pe strada Comarnic din Constanța Muncipalitatea obligă firma Constil International SRL să elaboreze un PUZ

25 Feb 2024 585

DNA, acord de recunoastere a vinovăției cu Laura Bobeș, fost șef al Serviciului Resurse Umane din Primăra Constanța! Tribunalul, în pronunțare (DOCUMENT

25 Feb 2024 1276

Primăria Constanța cheamă în judecată pentru Mega Telecom Solutions SRL care a administrat plaja Dacica

25 Feb 2024 1214

Compania va dezmembra un teren de pe strada Caraiman Primăria Constanța, certificat de urbanism pentru OIL Terminal SA

25 Feb 2024 534

Licitații Constanța Primăria Comunei Grădina va moderniza drumurile din comună! Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

25 Feb 2024 390