De la activități în ferme mixte la investiții imobiliare în Mamaia. Ce firmă va ridica un bloc de 8 etaje în centrul stațiunii?

  • Documentul este valabil 24 de luni
 
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru o firmă care are sediul social în Tulcea, aceasta dorind să construiască un bloc în Mamaia. De menționat este că firma are ca activitate desfășurată în ultimul an – „Activităţi în ferme mixte (cultura vegetală combinată cu creşterea animalelor)”, conform datelor.
 
Așadar, la data de 20 februarie 2023 a obținut CU 542, prin care Agro Tollil SRL dorește să investească în stațiunea Mamaia, în zona bazei de reparații Tic-Tac, un imobil D+P+7-8E retras cu terasă circulabilă cu funcțiunea apartamente de vacanță. Documentul este valabil 24 de luni.
 
 
 
Agro Tollil SRL
 
Firma are sediul social în Baia, județul Tulcea, fiind înființată în anul 2010. Asociat unic și administrator al firmei este Mădălina Chiriac. În anul 2021, firma a raportat cinci salariați, la o cifră de afaceri de 4,66 milioane lei și un profit de 3,29 milioane lei.
 
 
Mădălina Chiriac mai apare în firma tulceană Vision Elite Energy SRL, unde deține 50% din părțile sociale.
 
 

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și
 
Cine va construi un nou hotel de cinci etaje, în Mamaia?

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apart-hotel nou în Mamaia! O firmă din Baia, județul Tulcea, vrea să investească

13 Jul 2023 2161