De la tehnologia informaţiei, la turism Databit Media SRL va construi o vilă turistică în Mamaia Sat

Databit Media SRL intenţionează să construiască o vilă turistică D+P+2E în Mamaia Sat. În acest sens, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil - vilă turistică“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Construcţia va fi amplasată în Mamaia Sat, M8, Lot C, Lot A şi 2. Terenul pe care urmează să fie edificată vila turistică are o suprafaţă de 559 mp.
 
În acest sens, a fost emis Certificatul de Urbanism nr. 900/29.10.2015 de către Primăria municipiului Năvodari. Potrivit proiectului, se doreşte construirea unui imobil cu funcţiunea de vilă turistică, având un număr de 12 camere cu paturi. La parter vor fi amenajate o sală de mese şi o zonă de preparări reci, iar la demisol va exista o zonă de recreere. De asemenea, vor fi amenajate 14 locuri de parcare.

Cine este Databit Media SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Databit Media SRL a fost înfiinţată în anul 2015 şi are sediul în oraşul Voluntari, strada Iasomiei. Capitalul social subscris, de 400 de lei, este deţinut de Georgiana Nică, născută în 1978, în Constanţa, şi Tudor Paraschiv, născut în 1974, în Bucureşti. Fiecărui asociat îi revine 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară „activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei”.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.