De la tenis, la imobiliare Constănţeanul Horia Tecău, undă verde de la municipalitate pentru un bloc pe bulevardul Mamaia

Un imobil de cinci etaje va fi ridicat pe bulevardul Mamaia de o firmă controlată de Horia Vlad Tecău şi Gabriela Olimpia Tecău.
Precizăm că Horia Vlad Tecău este nimeni altul decât renumitul tensimen constănţean care în 2015 a câştigat turneul de la Wimbledon, avându-l ca partener pe Jean Julien Rojer.
 
Societatea Good Connection SRL a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 6 iunie, Certificatul de urbanism nr. 2581 pentru „Construire imobil de locuinţe colective P+5E“, pe bulevardul Mamaia nr. 331.
 

Despre Good Connection SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, Good Connection SRL a luat fiinţă în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale de 10 lei. Asociaţi în Good Connection SRL sunt Tecău Horia-Vlad, născut pe 19.01.1985, în Braşov, cu 20% din capitalul social, şi Tecău Gabriela-Olimpia, născută pe
4.05.1961, în Medgidia, cu 80% din capitalul social. Tecău Romeo-George şi Tecău Gabriela-Olimpia sunt
administratorii firmei, care desfăşoară activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Good Connection SRL a avut doi salariaţi, o cifră de afaceri de 232.236 de lei şi un profit de 112.132 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de 28.153 de lei şi o pierdere de 161.166 de lei.
 

Cine este Horia Tecău

 
Constănţeanul Horia Tecău este unul dintre cei mai mari jucători de dublu din istoria tenisului mondial. A părăsit la 14 ani România, pentru o bursă la o celebră academie de tenis din Statele Unite. Străbate lumea la turnee şi stagii de pregătire şi trăieşte la Miami zece luni pe an. Ajunge acasă, la Constanţa, doar în vacanţele de vară şi de Crăciun. La vârsta de 14 ani, s-a clasat pe locul I la dublu, împreună cu Florin Mergea, la europenele pentru juniori de la San Remo, iar în 2015 a devenit al doilea român câştigător al Wimbledonul-ui, după Ilie Năstase, în 1973.
 
În anul 2012 a fost desemnat să poarte steagul României la Jocurile Olimpice de vară de la Londra. În urmă cu trei ani, când a venit acasă în vizită la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, Horia recunoştea că aici şi la şcoala sportivă a petrecut cei mai importanţi ani din devenirea lui de campion mondial, unde l-a avut ca prim antrenor pe Ioan Macoveciuc. Tot atunci a făcut o generoasă donaţie pentru secţia de prematuri a Spitalului Judeţean Constanţa.
 
Campionul constănţean are o carieră prodigioasă în tenis, câştigând numeroase turnee, iar la loc de cinste în palmaresul său stau trei trofee de Mare Şlem (în 2015 la Wimbledon, în 2017 la US Open - la dublu masculin; în 2012 la Australian Open - la dublu mixt), plus alte trei finale consecutive disputate la Wimbledon (2010 - 2012), medalia de argint la Jocurile Olimpice din 2016, locul întâi la Turneul Campionilor (2015) sau titlul de campion mondial la dublu pe 2015.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horia Tecău a obținut autorizația de construire pentru investiția din Constanța. Va modifica blocul de pe bulevardul Mamaia

07 Jul 2022 2550