Declaratii de avere Constanta

Declaraţie de avere - Robert Răzvan Dobre Un membru al Consiliului de Administraţie al CN APMC conduce un automobil fabricat în 2016 (documente)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Robert Răzvan Dobre, membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC), deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în martie 2017, două autoturisme: unul marca Skoda Octavia, fabricat în anul 2008, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, iar celălalt, marca Skoda Superb, fabricat în 2016, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare. Conform aceluiaşi document, el nu deţine bunuri imobile.
 
Acesta nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Nu are nici conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii sau forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depăşească 5.000 de euro.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în anul 2016, acesta a vândut, în 2016, un autoturism Skoda Octavia, pentru care a încasat suma de 5.000 de euro. Răzvan Dobre a contractat, în 2016, un credit în valoare de 111.005,23 de lei, cu termen scadent în anul 2021.
 
În acelaşi an, el a obţinut venituri după cum urmează: 24.268,01 lei în calitate de lector universitar doctor la Universitatea din Bucureşti, 5.371 de lei în calitate de conferenţiar universitar doctor în cadrul aceleiaşi unităţi superioare de învăţământ, 52.572 de lei în calitate de consilier superior la Ministerul Transporturilor şi 8.508 lei în calitate de membru al Adunării Generale a Asociaţiilor din cadrul SC Metrorex SA.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Robert Răzvan Dobre, membru în Consiliul de Administraţie al CN APMC Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CN APM Constanţa SA are trei administratori provizorii noi

11 Sep 2017 1241

Preşedinte nou la Autoritatea de Reformă Feroviară

02 Mar 2017 2430