Imobiliare

Demersuri la APM Constanţa Blocul de patru etaje ridicat de Noir Residence Development SRL va fi supraetajat

Noir Residence Development SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul care prevede supraetajare cu un nivel a unui imobil P+4 etaje.
 
Mai exact, este vorba despre proiectul „Supraetajare cu un nivel, modificări la nivelul faţadelor, dimensiuni goluri ferestre, dimensiuni gol acces, construire balcon parter, împrejmuire cu gard tuia, modificare locuri parcare la imobil autorizat cu Autorizaţia de construire nr. 461/24.04.2018 «Lucrări de împrejmuire teren - gard și lucrări de construire imobil P+4e cu funcţiunea de locuinţe colective»”, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, parcela V385/3, lot 1 și V385/3 lot 2/2.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 
Reamintim că firma a obţinut pe data de 24 mai de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 1741, care constă în următoarele „Supraetajare cu un nivel în suprafaţa de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată conform prevederilor Legii nr. 50/1991, modificări la nivelul faţadelor, dimensiuni goluri ferestre, dimensiuni gol acces, construire balcon parter, modificare împrejmuire, modificare locuri parcare la imobil autorizat cu autorizaţia de construire nr. 461/24.04.2018 „Lucrări de împrejmuire teren - gard şi lucrări de construire imobil P+4e cu funcţiunea de locuinţe colective» - Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“.
 
Reamintim că, pe data de 7.08.2018, municipalitatea a emis pentru Noir Residence Development SRL certificatul de urbanism nr. 2970 - „Organizare de şantier“, pentru investiţia realizată pe nr. parcela A385/3 lot 1, municipiul Constanţa. De asemenea, pe data de 24.04.2018, Primăria Constanţa a eliberat, pentru Noir Residence Development SRL, autorizaţia de construire nr. 461/24.04.2018 - „Lucrări de împrejmuire teren - gard şi lucrări de construire imobil P+4e cu funcţiunea de locuinţe colective“.
 

Noir Residence Development SRL, în datele Registrului Comerţului

 
În baza cererii din data de 16.03.2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Noir Residence Development SRL. Firma are sediul social în municipiul Constanta şi se va ocupa de dezvoltare (promovare) imobiliară. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatorii firmei sunt Micu Viorica şi Bala Nicoleta. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Răspunsul primit de Noir Residence Development de la APM Constanţa. Ce se întâmplă cu blocul de patru etaje

07 Nov 2019 770

Răspunsul primit de Noir Residence Development de la Primăria Constanţa. Este vizată supraetajarea unui bloc

27 May 2019 994