Demersuri pentru obţinerea acordului de mediu Bloc de trei etaje, ridicat de First Project Imobiliar SRL în Năvodari



Mamaia Nord creşte de la o zi la alta. Blocuri, hoteluri, pensiuni, vile cresc ca din apă! Farapon Daniel şi Soare Lucian Florin, asociaţi în First Project Imobiliar SRL au decis să ridice şi ei un bloc de trei etaje pe un teren situat în Năvodari, zona Mamaia Nord.
 
În acest sens, societatea First Project Imobiliar SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea obţinerii acordului de mediu, memoriul proiectului „Construire imobil apartamente P+2E+3E retras, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, care va fi situat în Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Prelungirea D14, Trup 1/2, Lot 1/1/2. Terenul pe care va fi edificată viitoarea construcţie are o suprafaţă de 500 mp şi este propretatea SC First Project Imobiliar SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 496/11.03.2016. Conform cerificatului de urbanism nr. 363/21.04.2016, terenul este liber de construcţii, iar destinaţia acestuia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului este cea de ansamblu rezidenţial. Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, la parter, etajul 1 şi etajul 2 vor fi amplasate câte 4 apartamente tip studio cu o cameră, cu o suprafaţă de 45 mp fiecare. La etajul 3 vor fi situate trei apartamente tip studio cu o suprafaţă de 48 mp fiecare.

Registrul Comerţului, despre FIRST PROJECT IMOBILIAR SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Rapsodiei, firma a fost înmatriculată în 2011. Capitalul social subscris de 400 lei,  integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Societatea este controlată de Farapon Daniel, născut pe 11.09.1981, în Constanţa, şi Soare Lucian Florin, născut pe 14.03.1981, în Constanţa. Fiecărui asociat îi revin câte 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii care se ocupă de agenţii imobiliare.
 
Farapon Daniel mai este asociat în Consiglieri Fashion Store SRL, Daf Business Concept SRL (în lichidare) şi Dan Cos Intermed SRL (radiată).
 
La rândul său, Soare Lucian Florin este asociat în SC AXL AGRO TRANS SRL, LUSO PAN PROD SRL şi Seluk Textil SREL (radiată).

Citeşte şi: Proiectele imobiliare ale anului 2014 Bloc cu trei etaje, pe strada Rapsodiei


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Orașului Năvodari și SC First Project Imobiliar dau în judecată Prefectul județului Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

31 Jan 2024 582

Proiectele imobiliare ale anului 2014 Bloc cu trei etaje, pe strada Rapsodiei

12 Jun 2014 3586