Deținătorul hotelului Alpin și Complexului Favorit de la Brașov, Claudiu Aron, a depus documentația pentru construirea unui hotel la Mangalia

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de firma SC ALPIN 2003 SRL, firmă care deține Hotelul Alpin din Brașov.

Este vorba de proiectul „DEMOLARE CONSTRUCTII EXISTENTE SI CONSTRUIRE COMPLEX HOTELIER S+P+5ER HOTEL, RESTAURANT, PISCINA, SPATII MULTIFUNCTIONALE, SPA, AMENAJARI EXTERIOARE SI IMPREJMUIRE TEREN
”, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, Stațiunea Olimp, Str. Faleza Olimp nr. 10 si nr. 6, lot 1, jud. Constanta – titular   SC ALPIN 2003 SRL.
 
   
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Alpin 2003 SRL

Firma a fost fondată în 2016, are sediul social e strada Poiana Doamnei nr. 9, Poiana Brașov, Hotel Alpin. Asociați sunt Claudiu și Ileana Roxana Aron, fiecare cu câte 50% cotă de participare la beneficii și pierderi. Cei doi sunt și administratorii firmei. În 2021, firma a raportat 146 de salariați, la o cifră de afaceri de 36,8 milioane lei, cu un profit de 7,45 milioane lei.
 
Cei doi soți sunt asociați și în Multi Trade Group SA; iar, aparte, Claudiu Aron mai apare în firmele Ambiance Resort SRL și Multi Trade SRL.
 
În august 2022, Claudiu Aron a cumpărat Complexul Favorit din Poiana Brașov și investește peste 3 milioane de euro în reabilitarea sa. Claudiu Aron a construit în 2003 şi hotelul K plus K Elizabeth din Capitală, pe care l-a vândut după doar doi ani unui austriac pentru 5 milioane de euro, bani folosiţi la modernizarea hotelului Alpin din Poiana Braşov, cumpărat în 2004.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 17 octombrie 2023

18 Oct 2023 1065

Claudiu Aron de la Alpin 2003 SRL trebuie să realizeze evaluarea impactului asupra mediului pentru investiția de la Olimp

07 Oct 2022 1456