Dia Litoral SRL, undă verde de la Mediu pentru investiția din Saturn

  • Este vorba de construirea de locuințe de vacanță – S+P+4E


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de Dia Litoral SRL, prin Marian Henk Mătăsaru.


Mediul a decis că nu trebuie efectuat impactul asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a proiectuluipropus a fi amplasat in municipiul Mangalia-Saturn, str. Greenport nr. 11 lot 1, jud. Constanta.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până pe 18.01.2023.
 
Este vorba de construirea de locuințe de vacanță – S+P+4E și împrehmuire teren, cu respectarea reglementarilor urbanistice mentionate în cuprinsul certificatului de urbanism, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, localitatea Saturn, str. Greenport  nr. 11, lot 1.
 
 
Amintim că în decembrie 2020, a fost depus la Mediu memoriul pentru proiectul „Construire și dotare două aparthoteluri S+P+4E, împrejmuire teren și racord la utilități, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul prezentului certificat de urbanism”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Mangalia, localitatea Saturn, str. Greenport, nr.11, lot 2/1. La acest proiect, titular este Dia Litoral.

 

Investiții

 
Amintim că aceeași firmă a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanța, în luna mai 2020, un acord de mediu pentru ridicarea unui imobil cu cinci etaje în municipul Mangalia, strada Oituz.

 
Dia Litoral SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înmatriculată în anul 2011, societatea Dia Litoral SRL are sediul social în municipiul Mangalia. Asociați în firmă sunt Violeta și Marian Henk Mătăsaru, ambii având o cotă parte de 50%. Cel din urmă este și administratorul societății. În 2021, firma a raportat 25 de salariați, la o cifră de afaceri de 21 milioane lei și un profit de 544.250 lei. Totodată, firma a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 151.195,80 lei.

 
Conform confidas.ro, Violeta Mătăsaru este asociat unic la Auralba SRL, iar Marian Henk Mătăsaru este asociat unic în Agro Fresh Milk SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Certificat de urbanism
Ce spune Niculae Nejloveanu de construcția cartierului rezidențial în capătul străzii Bucovina, din Constanța? (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dia Litoral SRL vrea să ridice un alt imobil în Mangalia

25 Nov 2022 978

Două hoteluri de patru etaje vor fi ridicate în Saturn. Cine este investitorul

11 Dec 2020 3262

Bloc de cinci etaje în municipiul Mangalia. Dia Litoral SRL a primit răspuns de la APM Constanţa

12 May 2020 5691

APM Constanţa Două imobile de patru etaje ridicate de societatea Dia Litoral vor fi supraetajate

07 Mar 2019 1916