Dia Litoral SRL vrea să ridice un alt imobil în Mangalia

  • Amintim că aceeași firmă a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanța, în luna mai 2020, un acord de mediu pentru ridicarea unui imobil cu cinci etaje în municipul Mangalia, strada Oituz
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de Dia Litoral SRL, prin Marian Henk Mătăsaru.
 
Este vorba de construirea de locuințe de vacanță – S+P+4E și împrehmuire teren, cu respectarea reglementarilor urbanistice mentionate în cuprinsul certificatului de urbanism, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, localitatea Saturn, str. Greenport  nr. 11, lot 1.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediu: Mangalia, str. 1 Decembrie 1918 nr. 47 A, jud. Constanta, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Amintim că în decembrie 2020, a fost depus la Mediu memoriul pentru proiectul „Construire și dotare două aparthoteluri S+P+4E, împrejmuire teren și racord la utilități, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul prezentului certificat de urbanism”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Mangalia, localitatea Saturn, str. Greenport, nr.11, lot 2/1. La acest proiect, titular este Dia Litoral.
 
Investiții
 
Amintim că aceeași firmă a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanța, în luna mai 2020, un acord de mediu pentru ridicarea unui imobil cu cinci etaje în municipul Mangalia, strada Oituz.
 
Dia Litoral SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înmatriculată în anul 2011, societatea Dia Litoral SRL are sediul social în municipiul Mangalia. Asociați în firmă sunt Violeta și Marian Henk Mătăsaru, ambii având o cotă parte de 50%. Cel din urmă este și administratorul societății. În 2021, firma a raportat 25 de salariați, la o cifră de afaceri de 21 milioane lei și un profit de 544.250 lei. Totodată, firma a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 151.195,80 lei.

 
Conform confidas.ro, Violeta Mătăsaru este asociat unic la Auralba SRL, iar Marian Henk Mătăsaru este asociat unic în Agro Fresh Milk SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Două hoteluri de patru etaje vor fi ridicate în Saturn. Cine este investitorul

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Dia Litoral SRL cheamă în judecată Primăria Mangalia. Iată ce au cerut asociații firmei!

09 Mar 2024 601

Dia Litoral SRL, undă verde de la Mediu pentru investiția din Saturn

14 Jan 2023 1458

Două hoteluri de patru etaje vor fi ridicate în Saturn. Cine este investitorul

11 Dec 2020 3780

Bloc de cinci etaje în municipiul Mangalia. Dia Litoral SRL a primit răspuns de la APM Constanţa

12 May 2020 6432

APM Constanţa Două imobile de patru etaje ridicate de societatea Dia Litoral vor fi supraetajate

07 Mar 2019 2137