Documentația pentru viitorul corp al Serviciului Clinic de Anatomie Patologică (SCAP), depusă la Mediu

  • Proiectul pe care îl dorește realizat Consiliul Județean Constanța a fost depus recent la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
  • La jumătatea lunii octombrie 2022, Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism în acest sens pentru construirea noii clădiri
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul pe care îl dorește să îl realizeze Consiliul Județean Constanța, în zona Spitalului Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.
 
Este vorba de construirea unui corp nou pentru Serviciul Clinic de Anatomie Patologică (SCAP) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, bd. Tomis nr. 145, lot 2/2. Titularul proiectului este Consiliul Județean Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Amintim că Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, care dorește să elaboreze un proiect pe bulevardul Tomis nr. 145, din municipiul Constanța.
 
Conform CU 2483 din data de 17 octombrie 2022, este vorba de construirea unui corp nou pentru Serviciul Clinic de Anatomie Patologică (SCAP) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Documentul este valabil 12 luni.


În octombrie, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Consiliul Județean Constanța. Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul: „CONSTRUIRE CORP NOU URGENȚE/TRAUMATOLOGIE SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ SF. APOSTOL ANDREI, REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+5ETAJE+PLATFORMĂ HELIPORT, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, municipiul Constanța, Bd. Tomis, nr. 145, lot 2/2.


Reamintim că Primăria municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism necesar Consiliului Județean Constanța, prin care se va realiza o investiție la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Prin CU 1050 din data de 30 mai 2022, CJ Constanța dorește construirea unui corp nou urgențe/traumatologie la SCJU Constanța, cu un regim de înălțime D+P+5Etaje+Platformă heliport. Documentul este valabil 12 luni.



Anul trecut, Primăria Constanța a eliberat o serie de certificate de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, cu privire la niște investiții ce urmează a fi făcute la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Este vorba despre următoarele Certificate de Urbanism: 2206/19.07.2021 – pentru Studiul de fezabilitate construire corp nou departament Sănătatea Mamei și Copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța. 2207/19.07.2021 – pentru Construire imobil D+P+3E – urgențe traumatologie Spitalul Clinic Județean Constanța „Sf. Apostol Andrei” Constanța 2208/19.07.2021 – pentru Studiu de Fezabilitate Construire Imobil – Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate – ICNS – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.



Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vorbit despre aceste investiții, la ZIUA LIVE. „Există un proiect, o elaborare comandată de CJC cu privire la tot ce înseamnă partea de îmbunătățire a activității. Se optimizează și partea de fonduri europene. Pentru a intra în procesul de modernizare, avem în vedere zona expusă – de construcție de noi pavilioane, care se încadrează în ideea de completare a activității în domeniul sănătății. Avem în vedere și o secție de neonatologie, UPU și extindere și partea de un bloc operator care este în faza de analiză. Se lucrează la toată zona de laborator și imagistică, în prezent”, a spus Mihai Lupu. Totodată, președintele CJC a spus că este vorba de un proiect amplu de 100 de milioane de euro, dar pentru acestea sunt mai multe proiecte de construire de clădiri pentru a spori activitatea Spitalului Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Consiliul Județean Constanța a obținut documentul de urbanism pentru Serviciul Clinic de Anatomie Patologică (SCAP)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța a obținut documentul de urbanism pentru Serviciul Clinic de Anatomie Patologică (SCAP)

17 Oct 2022 1606

Spitalul Județean Constanța, contract cu o firmă din București pentru furnizare reactivi (document)

21 Sep 2021 3161

Cercetări legate de o posibilă ucidere din culpă, după decesul unui pacient la Spitalul Județean Constanța

01 Nov 2020 8326

Spitalul Militar Constanța își reface stocurile de consumabile (document)

11 Jul 2020 3880

Kituri pentru Serviciul Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Județean Constanța (document)

03 Mar 2020 2709

Medist Life Science SRL va furniza echipamente de anatomie patologică Spitalului Militar Constanţa (document)

12 Oct 2019 2595

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a încheiat un nou acord-cadru. Iată cu cine a semnat! (document)

17 Aug 2018 2287

Spitalul Militar Constanța a bătut palma cu Tunic Prod SRL. Iată ce va livra firma din București! (document)

02 Aug 2018 2952

Veste bună pentru Emil Alexiu, fost asistent la Medicină Legală Constanţa

11 Oct 2017 3597

Procurorii acuză! La Constanţa - necropsii gratuite, plătite de rudele îndoliate

04 Sep 2017 4463

Emil Alexiu, fost asistent la Medicină Legală, eliberat din arest

20 Jul 2017 4120

Emil Alexiu, fost asistent la Medicină Legală, nu iese din arest. Decizia nu este definitivă

07 Apr 2017 2326

Emil Alexiu, de la Medicină Legală, rămâne în arest. Începe judecata dosarului

13 Mar 2017 2091

Emil Alexiu, de la Medicină Legală, acuzat de luare de mită, în faţa Tribunalului Constanţa

07 Mar 2017 2372

Emil Alexiu, de la Medicină Legală, a fost trimis în judecată. Azi, primul termen

13 Feb 2017 2268