Doi investitori din Italia au solicitat acord de mediu pentru un imobil de patru etaje în zona Beach Land din Năvodari

SEA Black Agresti SRL propune construirea unui imobil cu destinaţia de locuinţe colective şi regimul de înălţime parter+3 etaje, amenajarea, împrejmuirea terenului şi organizarea de şantier. În acest sens, firma a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+3e - locuinţe colective, amenajare şi împrejmuire teren şi organizare de şantier“.
 
Se urmăreşte realizarea unei investiţii durabile care va fi integrată în infrastructura existentă şi corelată cu investiţiile viitoare, în vederea conformării cu cerinţele legislaţiei în vigoare. Terenul de amplasament al obiectivului analizat este proprietatea societăţii cu răspundere limitată SEA Black Agresti şi are o suprafaţă de 1.018 mp.
 
Situat în Năvodari, zona Beach Land, strada B2, lot 1/52 + 1/54, nr. 45-47, terenul are următoarele vecinătăţi: la nord - proprietăţi private lot 1/51 şi lot 1/53; la est - proprietate privată lot 1/56; la sud - alee acces (lot 1/87) - strada B2; la vest - proprietate privată lot 1/50. Accesul pietonal şi cel auto se realizează pe latura de sud (strada B2). Beneficiarul solicită construirea unui imobil cu destinaţia de locuinţe colective şi regimul de înălţime parter+3etaje, amenajarea şi împrejmuirea terenului şi organizarea de şantier.
 
Din punct de vedere funcţional, imobilul proiectat este organizat astfel: parter - cinci apartamente/nivel, fiecare de 100 mp; etajul 1 - şase apartamente/nivel, etajul 2 - şase apartamente/nivel, etajul 3 - şase apartamente/nivel. Structura de rezistenţă propusă a imobilului este din cadre de beton armat cu planşee din beton armat pe fundaţii continue şi pernă de piatră spartă sau loess. Închiderile exterioare sunt propuse a se realiza din zidărie de BCA termoizolată la exterior cu polistiren expandat de 10 cm. Acoperişul va fi de tip terasă necirculabilă termoizolată şi hidroizolată. Finisajele exterioare vor fi de tip tencuială structurată şi colorată în culori pastel sau alb şi placări de tip Bond, Trespa şi ceramice. Tâmplăria va fi din PVC cu geam termoizolant.
 
În total, în limita amplasamentului studiat, se vor amenaja 18 locuri de parcare (la nivelul cotei terenului amenajat). De asemenea, investitorul va amenaja o suprafaţă de aproximativ 310 mp de spaţii verzi cu rol decorativ şi de protecţie, astfel: 160 mp la nivelul cotei amenajate a terenului; 150 mp la nivelul terasei necirculabile peste etajul 3. Spaţiile verzi se vor amenaja sub formă de gradină, unde se vor regăsi plante care să acopere cele patru anotimpuri.
 
Udarea spaţiilor verzi se va realiza cu stropitoare de mână. Această tehnică are avantajul că fiecare plantă în parte va primi, în funcţie de necesităţile specifice, cantitatea exactă de umezeală, iar apa ajunge direct la rădăcini. Se propune amenajarea de alei pietonale în suprafaţă de aproximativ 150 mp. Pentru încălzirea spaţiilor, imobilul se va echipa cu câte 23 de centrale termice proprii. Combustibilul folosit va fi gazul natural. Profilul clădirii este de „locuinţe colective“. Imobilul va fi compus din 23 de apartamente cu suprafaţa utilă mai mică de 100 mp.
 

SEA Black Agresti SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2013, SEA Black Agresti SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. SEA Black Agresti SRL este controlată de Abitare Costruzioni SRL, cu sediul în Italia, cu 5% din capitalul social, şi SEA Costruzioni SRL, cu sediul în Italia, cu 95% din capitalul social. Andrea Agresti este administratorul societăţii, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri şi profit de zero lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.