Doi investitori ridică un bloc de locuinţe cu patru etaje la Năvodari

Un nou bloc de patru etaje va fi ridicat în Năvodari, zona Mamaia Sat, strada M7 nr. 18, lot 2, unde Silviu-Claudiu Gherghina şi Carmen-Alexandra Gherghina intenţionează să construiască o clădire S+P+4E, cu destinaţia locuinţe colective. În acest sens, cei doi investitori au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul pentru construirea imobilului.
 
Potrivit documentului, terenul pe care se va edifica acesta are o suprafaţă de 375 de mp, iar imobilul va avea o suprafaţă construită de 131,6 mp, suprafaţa desfăşurată fiind de 658 mp. Accesurile şi locurile de parcare vor fi propuse în limita proprietăţii, pentru spaţiu verde existând suprafaţa de 113 mp. Beneficiarul doreşte obţinerea autorizaţiei de construire pentru un imobil S+P+4E, cu unităţi locative pe nivel. Pe teren vor fi amenajate şi locuri de parcare. Circulaţia pe verticală se va realiza pe o scară interioară, dimensionată pentru a face faţă unei evacuări în situaţie de urgenţă. Structura clădirii va fi de tip cadre din beton armat, cu fundaţie de tip radier din beton armat, rezemat pe o pernă de piatră spartă compactată.
 
Organizarea de şantier şi activităţile care se vor desfăşura pe parcursul construirii vor degrada terenul proprietate. Organizarea de şantier, care va fi amplasată pe latura vestică a terenului, deoarece acolo va rămâne o suprafaţă liberă de aproximativ 630 mp, va cuprinde două containere, unul fiind birou, iar celălalt, magazie de depozitare. De asemenea, va fi amenajată şi o rampă de spălare a roţilor la ieşirea din şantier, însă, după terminarea lucrărilor, terenul se va aduce la stadiul de înainte de începerea execuţiei.
 
Accesurile pietonale pentru zona de locuinţe se vor realiza pe latura nordică. Accesul carosabil se va realiza pe laturile estică, vestică şi nordică ale terenului şi se va amenaja o alee carosabilă pentru accesul autovehiculelor de serviciu în interiorul terenului. Căile existente de acces existente nu vor suferi modificări.

Construcţia este în concordanţă cu reglementările locale (PUZ - Plan Urbanistic Zonal). Avizele şi autorizaţiile cerute pentru obţinerea autorizaţiei de construire sunt detaliate în certificatul de urbanism. Terenul este amplasat în intravilanul oraşului Năvodari, în zona Mamaia. Terenul este identificat cu adresa strada M8, Năvodari, judeţul Constanţa, fiind introdus in intravilanul oraşului în ultimii 30 ani.
 
În prezent, terenul este reglementat prin PUG ca făcând parte din intravilanul construibil. Dimensiunea majorităţii parcelelor construite este de aproximativ 500 mp. Zona se va dezvolta în direcţia imobiliară/turistică, clădirea propusă prin proiect încadrându-se în funcţiunile viitoare.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, cei doi investitori figurează ca acţionari în două societăţi. Astfel, Silviu-Claudiu Gherghina este acţionar în societatea Calex Distribution SRL, firmă ce figurează ca fiind în lichidare. La rândul său, cel de-al doilea asociat, Carmen-Alexandra Gherghina, figurează ca acţionar la Gherghina Carmen Dent SRL, societatea fiind în funcţiune la acest moment.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 292

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1361

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 512

Certificat de urbanism, emis de Primăria Constanța Un bloc de două etaje, edificat Holiday Beach SRL pe bulevardul Aurel Vlaicu

27 Mar 2024 438

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 498

Bloc de 20 de etaje, în municipiul Constanța! Demersurile făcute de Maritimo Residence SRL

26 Mar 2024 3614

Imobiliare Constanța Grain Sistem Service SRL va ridica un bloc de opt etaje în zona La Butoaie din Mamaia

26 Mar 2024 765

Atenție, se oprește apa caldă și căldura pentru anumiți consumatori, în municipiul Constanța!

26 Mar 2024 708

Repartizarea unor spații către Teatrul „Căluțul de Mare” și către Centrul Cultural Județean „Teodor Burada” Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 593

SC Macchina Per Te SRL solicită de la Agenţia de Protecţie a Mediului, obţinerea autorizaţiei de mediu pentru obiectiv amplasat în jud. Constanța, Loc. Constanța

21 Mar 2024 311

Tulcea Doi bărbați în stare de ebrietate au distrus interfonul din scara unui bloc

18 Mar 2024 392

Bloc de 11 etaje, în sudul litoralului. Ce a decis Agenția pentru Protecția Mediului Constanța?

17 Mar 2024 696

Primarul Chițac învins de familia Racu la Curtea de Apel Instanța l-a obligat să elibereze un certificat de urbanism pentru edificarea unui bloc în centrul Constanței!

17 Mar 2024 4854

Constanța Imagini din dronă cu apartamentul afectat de incendiul de pe Aleea Egretei! O femeie de 93 de ani, transportată la spital (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Mar 2024 1526

LIVE VIDEO. Constanța Incendiu la etajul al nouălea al unui bloc de locuințe de pe Aleea Egretei (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Mar 2024 4026