Două blocuri ridicate de Franc Construct pe bulevardul Aurel Vlaicu, supraetajate. Ce condiţii a pus Primăria Constanţa (galerie foto)

Franc Construct SRL, controlată de Sterie Caradima, Cristian Mihăilescu, Alexandru Barba şi Dumitru Caradima, intenţionează să modifice proiectul imobiliar ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325 A din municipiul Constanţa.
 
Pe data de 7 mai, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 1561, care presupune următoarele: „Modificare proiect în curs de execuţie «Locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter - corp A şi Corp b - s+P+10e+etehnic, amenajare exterioară şi împrejmuire incintă», autorizat cu autorizaţia de construire nr. 84 din 12.02.2018 - prin recompartimentări interioare, refaţadizare şi supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirilor - conform legii nr. 50/1991, doar după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării, prin transformare etaj tehnic în etaj 11 retras şi organizare de şantier“.
 
Reamintim că, pe data de 12 februarie 2018, Primăria Constanţa a emis autorizaţia de construire nr. 84 pentru Franc Construct SRL. Actul constă în „Construire două imobile s+P+10e+E tehnic - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter - corp A şi corp B, amenajare exterioară şi împrejmuire incintă“.
 
Cele două imobile vor avea o suprafaţă construită de 995 mp, o suprafaţă desfăşurată de 13.429,4 mp, 86 de apartamente, 83 de locuri parcare în subsol şi 27 în incinta proprietăţii. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A.
 

Franc Construct SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Franc Construct SRL a fost înmatriculată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 900 de lei, integral vărsat, este compus din 90 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Franc Construct SRL este controlată de Sterie Caradima, cu 23% din capitalul social, Cristian Mihăilescu, cu 33% din capitalul social, Alexandru Barba, cu 33% din capitalul social, şi Dumitru Caradima, cu 11% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, sunt Dumitru Caradima, Cristian Mihăilescu şi Alexandru Barba.
 
În anul fiscal 2014, firma cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 32.923 de lei şi un profit de 12.655 de lei. De asemenea, în anul fiscal 215, firma a avut un salariat, o cifră de afaceri 67.500 de lei şi un profit zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de 42.196 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un singur salariat, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 71.038 lei.

 
Date din proiect
 

Urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de SC Franc Construct SRL, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a decis, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei C.A.T. din data de 1.08.2017, că proiectul „Locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter - corp A şi corp B - S+P+10E+tehnic, amenajare exterioară şi împrejmuire incintă“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
 
Pe terenul studiat se vor construi două corpuri de clădire având un regim de înălţime S+P+10E+E tehnic, cu funcţiunea de locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter. Terenul are o suprafaţă de 2.500 mp. Vecinătăţile amplasamentului sunt: la nord-vest - cale acces public, alee; la nord-est - proprietate privata nr. cad. 112274; la sud-est - cale acces public, bd. Aurel Vlaicu; la sud-vest - cale acces public, alee.
 

Citeşte şi:
 
Două clădiri de zece etaje fiecare, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul


Au început lucrările la cele două imobile care vor fi ridicate pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, în zona Campusului Universităţii „Ovidius“. Cine este beneficiarul şi câte etaje vor avea acestea (galerie foto+video)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierul local PSD, care construiește unități locative pe bandă rulantă, a inițiat un trasfer de părți sociale între firmele pe care le controlează

14 Jul 2021 2177

Două blocuri de zece etaje ridicate de Franc Construct SRL în zona Campusului Universităţii „Ovidius“, supraetajate

03 Dec 2019 2763

Au început lucrările la cele două imobile care vor fi ridicate pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, în zona Campusului Universităţii „Ovidius“. Cine este beneficiarul şi câte etaje vor avea acestea (galerie foto+video)

13 Mar 2018 5093

Două clădiri de zece etaje fiecare, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul

13 Feb 2018 6291