Două clădiri de zece etaje fiecare, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul

Firma Franc Construct SRL pregăteşte ridicarea a două clădiri de zece etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Pe data de 12 februarie, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 84 pentru Franc Construct SRL. Actul constă în „Construire două imobile s+P+10e+E tehnic - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter - corp A şi corp B, amenajare exterioară şi împrejmuire incintă“. Cele două imobile vor avea o suprafaţă construită de 995 mp, o suprafaţă desfăşurată de 13.429,4 mp, 86 de apartamente, 83 de locuri parcare în subsol şi 27 în incinta proprietăţii. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A.

Despre Franc Construct SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, Franc Construct SRL a fost înmatriculată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 900 de lei, integral vărsat, este compus din 90 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Franc Construct SRL este controlată de Sterie Caradima, născut pe 1.06.1944, în Cogealac, cu 23% din capitalul social, Cristian Mihăilescu, născut pe 19.06.1981, în Constanţa, cu 33% din capitalul social, Alexandru Barba, născut pe 28.01.1978, în Constanţa, cu 33% din capitalul social, şi Dumitru Caradima, născut pe 6.05.1979, în Constanţa, cu 11% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, sunt Dumitru Caradima, Cristian Mihăilescu şi Alexandru Barba.
 
Printre activităţile secundare se numără: dezvoltare (promovare) imobiliară; lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale; lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane; construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; construcţii hidrotehnice; lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti n.c.a; lucrări de demolare a construcţiilor; lucrări de pregătire a terenului; lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii;
lucrări de instalaţii electrice; lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat; alte lucrări de instalaţii pentru construcţii; lucrări de ipsoserie; lucrări de tâmplărie şi dulgherie; lucrări de pardosire şi placare a pereţilor; lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri; alte lucrări de finisare; lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii; alte lucrări speciale de construcţii; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; activităţi de arhitectură; alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice.
 
În anul fiscal 2014, firma cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 32.923 de lei şi un profit de 12.655 de lei. De asemenea, în anul fiscal 215, firma a avut un salariat, o cifră de afaceri 67.500 de lei şi un profit zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de 42.196 de lei şi un profit de zero lei.

Date din proiect 

În vara anului trecut, ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de SC Franc Construct SRL, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a decis, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei C.A.T. din data de 1.08.2017, că proiectul „Locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter - corp A şi corp B - S+P+10E+tehnic, amenajare exterioară şi împrejmuire incintă“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
 
Pe terenul studiat se vor construi două corpuri de clădire având un regim de înălţime S+P+10E+E tehnic, cu funcţiunea de locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter. Terenul are o suprafaţă de 2.500 mp. Vecinătăţile amplasamentului sunt: la nord-vest - cale acces public, alee; la nord-est - proprietate privata nr. cad. 112274; la sud-est - cale acces public, bd. Aurel Vlaicu; la sud-vest - cale acces public, alee.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierul local PSD, care construiește unități locative pe bandă rulantă, a inițiat un trasfer de părți sociale între firmele pe care le controlează

14 Jul 2021 2193

Două blocuri de zece etaje ridicate de Franc Construct SRL în zona Campusului Universităţii „Ovidius“, supraetajate

03 Dec 2019 2791

Două blocuri ridicate de Franc Construct pe bulevardul Aurel Vlaicu, supraetajate. Ce condiţii a pus Primăria Constanţa (galerie foto)

09 May 2019 2737