Două construcţii, de pe bulevadul I.C. Brătianu din Constanţa, vor fi demolate


Argenta Instalaţii SRL, deținută de Neculai Ciupercă, Vasile Victor Fechete, Stelian Fottu, Carmen-Raluca Fottu, Gaspar Miklos şi Mirela Vasiliu, va demola două imobile situate pe bulevadul I. C. Brătianu nr. 49 şi 51 din municipiul Constanţa.


Pe data de 13 mai, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 1665, care constă în „Desfiinţare imobile corpuri C1 şi C2 cu suprafaţa construită totală de 47mp, lucrări executate fără autorizaţie de desfiinţare“.
 

Date despre Argenta Instalaţii SA

Potrivit Registrului Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 1999 şi are sediul în oraşul Năvodari. Capitalul social subscris de 113000 lei, integral vărsat, este compus din 113000 de acţiuni la purtător.

Valoarea unei acţiuni este de un leu. Acţionari persoane fizice sunt: Ciupercă Neculai, cu 0.01% din capitalul social, Fechete Vasile Victor, cu 0.08% din capitalul social, Fottu Stelian, cu 0.08% din capitalul social, Fottu Carmen-Raluca, cu 44.92% din capitalul social, Miklos Gaspar, cu 44.92% din capitalul social, Vasiliu Mirela, cu 9.99% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: Gheorghian Ninel - preşedinte consiliul de administraţie, Ciupercă Neculai - membru în consiliul de administraţie, Fechete Vasile Victor - membru în consiliul de administraţie. Cenzorul firmei este Finevex SRL, reprezentat prin Neacşu Eugenia. Argenta Instalaţii SA se ocupă de lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat. În anul fiscal 2017, societatea cu 16 salariaţi a raportat un profit de 57.453 lei şi o cifră de afaceri de 734.131 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: niciun salariat, o cifră de afaceri de 949.409 lei şi un profit de 271.741 lei.


Citeşte şi:

Controlul periodic al rețelelor și branșamentelor de gaze naturale ale CN APM Constanța, realizat de Argenta SA din Năvodari (document)

Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Argenta Instalaţii SA, publicate în Monitorul Oficial. Ce s-a hotărât
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.