Emax Real Estate De ce să îți cumperi o locuință în Dubai? Răspunsurile de la cel mai important eveniment imobiliar de la Constanța (VIDEO)

  • Evenimentul a reunit cei mai importanţi reprezentanţi ai pieţei imobiliare din Dubai
  • „Le vom oferi o analiză amplă de randament  investițional, asta ca să știm la ce câștiguri să ne așteptăm și câți bani vom face investind bani în Dubai”, a spus Andreea Popa
 
Emax Real Estate, în parteneriat cu Damac Properties și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează a organizat în perioada 29-30 aprilie, la Arena Regia Hotel & Spa, cel mai mare eveniment din Constanța dedicat vânzării de imobiliare în Dubai.
 
Evenimentul a reunit cei mai importanţi reprezentanţi ai pieţei imobiliare din Dubai, consultanţi imobiliari de top specializaţi în piaţă de business din Emiratele Arabe Unite.


 
„Mă bucur că sunteți alături de noi. Am decis să organizăm și la Constanța cu ocazia zilei de 1 mai și cu ocazia faptului că avem și foarte mulți turiști care ne calcă pragul în fiecare an. Avem și multe de oferit. Totodată, am zis că este loc și pentru piața din Dubai să fie prezentă anul acesta la Constanța. Așa că am adus în exclusivitate și premieră dezvoltatorii din Dubai, dar nu orice dezvoltatori – Damac, care sunt cei mai mari dezvoltatori din Dubai, practice cei care au ridicat Dubaiul. I-am adus la Constanța și vor pune la dispoziția constănțenilor cele mai bune oferte de preț de pe piața imobiliară din Dubai, flexibilitate la planul de plată, și totodată ce este cel mai important de reținut – faptul că Dubai oferă foarte multe facilități fiscale, acolo nu plătim impozit pe venituri generate din chirii, nu avem TVA pe zona imobiliară și nu avem impozit anual pe proprietate. Randamentul este unul foarte mare. Vorbim de undeva de 10-14-15% randament investițional din chirii. Totodată au și apreciere de preț în timp.
 
Le vom oferi o analiză amplă de randament  investițional, asta ca să știm la ce câștiguri să ne așteptăm și câți bani vom face investind bani în Dubai”, a precizat reprezentantul EMAX Real Estate, Andreea Popa.


 

Care sunt cele mai râvnite zone din Dubai

 

„Cele mai râvnite zone sunt, de obicei, zonele cu grad de ocupabilitate ridicat, aici vorbim de Downtown, de Business Bay, de proprietăți cu plajă, vorbim de zonele care oferă multe facilități de agrement. Noi căutăm să le oferim clienților noștri zonele cu grad de ocupabilitate ridicat. De ce? Noi facem și property management pentru clienții noștri, astfel, dacă v-ați achiziționat o proprietate de la noi, tot noi v-o exploatăm – vă închiriem, vă revindem, vă facem rezidență, toate facilitățile le aveți cu noi”, a adăugat Andreea Popa.
Emax Real Estate anunţă cele mai mari discount-uri de preţ, flexibilitate în privinţa planului de plată şi chiria garantată.





Agenţie imobiliară specializată pe piaţa premium, Emax Real Estate este reprezentant legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Damac, Sobha, Seven Tides sau District One. Aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune şi profitabile oportunităţi de investiţie din sectorul imobiliar, asigurând şi închirierea proprietăţii achiziţionate după cumpărare. Mai multe despre Emax Real Estate la emax-realestate.ro.


 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

A început cel mai important eveniment imobiliar de pe litoral, organizat de Emax Real Estate

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE A început cel mai important eveniment imobiliar de pe litoral, organizat de Emax Real Estate

29 Apr 2022 1994

Emax Real Estate organizează cel mai mare eveniment din Constanța dedicat vânzării de imobiliare în Dubai

28 Apr 2022 2101