Erchean și Onhan Teofic nu pot construi încă blocul de pe strada Dumitru Marinescu



Tot mai multe blocuri de locuințe se ridică în Constanța pentru a răspunde nevoilor unei piețe din dezvoltare. Nu e de mirare că Primăria Municipiului Constanța eliberează zilnic certificate de urbanism pentru începerea construcțiilor. Și pe strada Dumitru Marinescu, nr. 26 din Constanța va fi ridicat un nou imobil de locuințe colective. Luni, 26 septembrie, Primăria Municipiului Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism nr. 2821 pentru „construirea unui imobil S+P+2E pentru locuințe colective mici cu 2 apartamente pe nivel, întrucât funcțiunea de locuințe colective nu se află printre utilizările admise în zona în care se află imobilul“. Oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un Plan Urbanistic Zonal elaborat în condițiile art.32 din Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare. Solicitanții certificatului de urbanism sunt Erchean Teofic și Onhan Teofic, ambii implicați în mai multe societăți comerciale.

Potrivit Registrului Comerțului, Erchean Teofic este asociat în societatea Arlequin Apartments, unde este și administrator al societății, dar și în Ekon SRL - societate radiată și în Teofic Erchean Întreprindere Individuală. De asemenea, Erchean Teofic mai este administrator la SC Teo Doi SRL, societate pe numele căreia funcționează Pizzeria Gran Caffe din Mamaia. La rândul său, Onhan Teofic este asociat la Teo Comimpex SRL, unde este și administrator.

 

Citește și

Pizzeria Gran Caffe din zona Cazino Mamaia are planuri mari. Vrea să se extindă şi să cazeze turişti

Gran Caffe, un local nu doar pentru karaoke, ci şi pentru un prânz consistent (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Planuri mari ale firmei Teo Doi SRL. Spaţiu comercial situat în zona Cazinoului din Mamaia, extins pe verticală (document)

05 Mar 2018 4474

Un spaţiu situat în zona Cazinoului din Mamaia se extinde. Proprietarii îi adaugă două etaje (galerie foto+document)

08 Dec 2017 3993