Familia Antonov se împiedică de RADET Blocurile de lângă Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“, din nou în vizorul APM (document)

Pe strada Castanilor, în vecinătatea Şcolii nr. 11 „Dr. Constantin Angelescu“ şi a Bisericii „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Constanţa, vor fi construite două blocuri a câte patru etaje fiecare. Investitorii, doi tulceni, Pavel şi Elena Antonov au obţinut aproape toate avizele necesare de la Primărie şi de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa. Doar că uneori, realitatea din teren nu se potriveşte cu cea din hârtie. Aşa se face că cei doi oameni de afaceri mai au de trecut acum un hop. Aceştia au depus la APM un memoriu de prezentare a proiectului prin care să devieze reţelele de agent termic secundar - Punctul Termic 127. Proiectul s-a aflat, vineri, pe masa Comisiei de Analiză Tehnică din cadrul APM Constanţa.
 
Aşa cum se arată în memoriul de prezentare, reţelele de alimentare cu agent termic pentru încălzire, apă caldă de consum şi recirculare apă caldă de consum aparţinând RADET Constanţa - PT 127 -, pe porţiunea situată între bloc aleea Remus nr. 4 şi bloc Mihăileanu nr. 65 pentru Bara 1, Bara 2 + Bara 3, vor fi deviate. Soluţia proiectată prevede aşadar devierea traseului şi înlocuirea conductelor existente cu unele noi.
 
Pavel şi Elena Antonov au solicitat şi au obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 28 iulie, Certificatul de Urbanism nr. 2415 pentru „Construire imobil S+D+P+4E, două corpuri de clădire cu subsol comun având parcare auto la subsol şi demisol - locuinţe colective - împrejmuire teren“. Cele două blocuri vor fi amplasate pe strada Castanilor nr. 20A. De altfel, în şedinţa Consiliului Local Constanţa din 13 februarie, consilierii locali au aprobat planul urbanistic zonal pentru zona delimitată de strada Luminişului la nord-vest, aleea Remus la sud-vest, strada Castanilor la sud-est, aleea Romulus la nord-est, terenuri proprietate privată, iniţiatori - Elena şi Pavel Antonov.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fetiţă tâlhărită pe stradă, când se întorcea de la şcoală

22 Nov 2018 1578

În inima Constanţei, într-un cartier de case, doi investitori doresc să ridice blocuri de şase etaje!

04 Feb 2017 3859