Imobiliare

Five-Holding SA deschide un punct de lucru în Giurgiu. Decizii luate de acţionarii firmei pe care funcţionează Brick Constanţa

În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Five-Holding SA şi ale Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Five-Holding SA din data de 20.03.2019.
 
La AGOA din data de 20.03.2019, convocată în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată şi modificată, şi potrivit actului constitutiv al societăţii, s-au prezentat la sediul social din strada Ion Roată nr. 3, Constanţa posesorii a 200 de acţiuni, reprezentând 100% din capitalul social. Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat bilanţul financiar-contabil al Five-Holding SA pe anul 2018.
 
Profitul rămâne nerepartizat până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor. De asemenea, s-a prelungit mandatul cenzorului Dăineanu Camelia şi al cenzorului supleant Oncescu Florina. Mandatul cenzorilor Daineanu Camelia şi Oncescu Florina este de trei ani, de la data de 20.03.2019, ratificandu-se toate operaţiile săvârşite de aceştia până la data prezentei. Adunarea Generală a Acţionarilor a împuternicit societatea Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentin, să semneze în numele Five-Holding SA credite bancare, acte notariale, contracte cu clienţi furnizori, instituţii ale statului, ANCPI, firme de leasing, promisiuni de vânzare-cumpărare, contracte de rezervare, contracte de vânzare, toate documentele ce decurg din proiectele imobiliare aflate în derulare, conform certificatelor de urbanism emise de Primăria Constanţa (proiect imobiliar lac Situghiol, proiect imobiliar Halta Traian-Zona Eliberării).
 
Nu în ultimul rând, Adunarea Generală a Acţionarilor a împuternicit societatea Anirva Manager SRL să semneze, în numele Five-Holding SA, toate documentele ce decurg din activitatea de bricolaj pentru toate punctele de lucru: magazin materiale de construcţii, strada Ion Roată nr. 3; magazin materiale de construcţii Mangalia, strada Constanţei nr. 88; magazin materiale de construcţii Giurgiu, bd. Mihai Viteazu nr. 5.
 
Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentinm, a fost împuternicită ca, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie, să semneze actul constitutiv actualizat al Five-Holding SA, ca urmare a modificărilor aduse de prezenta hotărâre AGOA.
 

Obiectul de activitate al Five Holding SA, completat

 
De asemenea, în Monitorul Oficial al României au fost publicate şi deciziile adunării generale extraordinare a acţionarilor Five-Holding SA din data de 20.03.2019. Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a decis extinderea activităţii economice a societăţii, prin deschiderea unui nou punct de lucru situat în judeţul Giurgiu, localitatea Giurgiu, bd. Mihai Viteazu nr. 5, având activitatea de comerţ cu materiale de construcţii.
 
De asemenea, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a decis completarea obiectului de activitate cu următoarele activităţi generale (nespecializate) de curăţenie interioară a clădirilor; activităţi specializate de curăţenie a clădirilor, mijloacelor de transport, a maşinilor şi a utilajelor. Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentin, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, a fost împuternicit să semneze actul constitutiv actualizat al Five-Holding SA, ca urmare a modificărilor aduse de prezenta hotărâre AGEA.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Magazinul Brick, deţinut de Five-Holding SA, se extinde pe verticală. Primăria Constanţa a emis un act de urbanism

31 May 2019 1308

Five-Holding SA a primit răspuns de la APM Constanţa privind investiţia imobiliară de la halta Traian

16 May 2019 1306

Five-Holding SA, care deţine magazinul Brick, va ridica un imobil de patru etaje în municipiul Constanţa

12 Apr 2019 1313

Five-Holding SA va deschide un punct de lucru în Giurgiu. Ce alte modificări vor decide acţionarii

18 Feb 2019 2671

Autorizaţie de demolare pentru Five-Holding SA. Ce a pus la cale firma care deţine magazinul Brick din Constanţa

09 Jan 2019 1038

Schimbare de administratori la Five-Holding SA. Cine sunt nou-aleşii

12 Oct 2018 1637

Five-Holding SA investește la Mangalia. Este vorba despre magazinul Brick. Ce a solicitat firma de la APM Constanța (document)

22 Sep 2018 1506

Ansamblu de blocuri de şase şi şapte etaje. Five-Holding SA construieşte la halta Traian (document)

19 Sep 2018 1734

PUZ-ul iniţiat de Five-Holding pentru teritoriul delimitat de Marvimex şi strada Eliberării, la mâna Comisiei tehnice de urbanism (document)

17 Sep 2018 1634

Firme apropiate fostului primar, Radu Mazăre, Five-Holding SA şi New Home Construct SA, pregătesc o nouă investiţie

14 Sep 2018 3591

În aşteptarea acordului de mediu de la APM Constanţa Ansamblu de blocuri, construit de Five-Holding SA pe strada Eliberării, zona halta Traian

04 Sep 2018 2207

Five-Holding SA, un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Este vorba despre o nouă investiţie imobiliară. Detalii

20 Aug 2018 1437

Cartier rezidenţial în zona magazinului Brick Raportul consultării publicului pentru PUZ-ul iniţiat de Five-Holding SA, Mobitom SA şi Sigma Trading SA, făcut public de Primăria Constanţa (document)

30 Jul 2018 2131

Five-Holding SA, la o nouă investiţie imobiliară. Primăria Constanţa şi-a dat acordul

19 Jul 2018 2418

Acționarii Five Holding SA, convocați în AGOA. Ordinea de zi a ședinței

07 Jul 2018 812