Imobiliare

Five Holding SA se pregăteşte să deschidă un magazin de construcţii. Iată unde vor investi moştenitorii defunctului Oancea!

Societatea pe care funcţionează magazinul Brick se pregăteşte de o nouă investiţie. Firma deţinută de moştenitorii defunctului Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii lui Radu Mazăre, vrea să mai deschidă un magazin de construcţii. De data asta, în municipiul Mangalia.

În acest sens, Five Holding SA a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Remodelare şi schimbare de funcţiune şi extindere corp C1 pentru construire magazin materiale de construcţii”, în vederea obţinerii acordului de mediu. Investiţia va fi realizată pe şoseaua Constanţei nr. 88, în municipiul Mangalia.
 
Terenul pe care va fi realizată investiţia este localizat în partea de nord-est a municipiului Mangalia, fiind identificat prin numărul cadastral 101170. Suprafaţa terenului, proprietate a Five Holding SA, este de 7.755 mp. Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, se propune remodelarea cu schimbare de funcţiune pentru corpul C1 şi extindere în limita suprafeţei construite desfiinţate în vederea amenajării magazinului de materiale de construcţii. Pentru corpul de clădire C1, sunt propuse consolidarea sistemului structural existent şi recompartimentarea spaţiilor în vederea respectării temei de proiectare.
 
Parţial, în zonele aflate în stare avansată de degradare, pereţii exteriori de închidere vor fi înlocuiţi cu panouri termoizolante pe structură metalică. La momentul elaborării prezentei documentaţii, terenul este ocupat de cinci corpuri de clădire, conform extrasului de carte funciară nr. 101170 - municipiul Mangalia, în suprafaţă totală de 2.983 mp, dintre care două sunt propuse a fi desfiinţate. Funcţiunea iniţială a imobilului a fost fabrică de pâine. În prezent, clădirile sunt neutilizate şi se află în stare de degradare. Accesul auto şi pietonal se realizează din şoseaua Constanţei, prin platformele de acces carosabile existente, ce aparţin fostei fabrici de pâine. Se propun remodelarea cu schimbare de funcţiune pentru corpul C1 şi extinderea pe zona corpului de clădire C2, pentru construirea magazinului de materiale de construcţii, inclusiv realizarea aparatului de intrare propus a fi situat pe latura vestică a clădirii C1. Terenul liber va fi amenajat din punct de vedere funcţional cu platforme şi parcări, dar şi cu spaţii verzi, conform necesităţilor dictate de legile în vigoare

Registrul Comerţului despre Five-Holding SA

Înmatriculată în 1998, firma Five-Holding SA are sediul în municipiul Constanţa, strada Ion Roată. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni. Acţionar Persoană Juridică este SC Ditline Investments LTD, cu sediul social în
Cipru, Nicosia, cu 86% din capitalul social. Acţionari Persoane Fizice sunt Ionuţ Oancea, născut pe 5.05.1974, în Constanţa, Rareş Drăistaru-Oancea, născut pe 4.08.2007, în Constanţa, Oana Drăistaru-Oancea, cu 16.01.2013, în Constanţa, şi Alexandru Oancea, născut pe 13.11.1979, în Constanţa. Fiecare asociat persoană fizică deţine 3,5% din capitalul social. De administrarea firmei, care desfăşoară activităţi privind comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare, se ocupă: Victor Fedul - membru în CA, Gabriel Culea - membru în CA şi SC Anirva Manager SRL - administrator, reprezentat prin Valentin Ciuceanu. Five Holding funcţionează în acelaşi sediu în care îşi au cartierul general mai multe afaceri ale echipei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, fiind vorba de clădirea de pe strada Ion Roată nr. 3. Five-Holding SA este asociată în Mobitom SA, Sigma Trading SA, Mira Impex SRL (radiată), Italenergo SRL (în lichidare), Plonge Prest SRL (în faliment).
 
Sigma Trading SA este deţinută de Five Holding SA, cu 300 de acţiuni (33,33% din capitalul social), Mihai Mazăre (fondator), cu 30 de acţiuni (3,33% din capitalul social), Nicuşor Daniel Constantinescu, Radu Ştefan Mazăre, defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, Sorin Gabriel Strutinsky şi Aurel Mitran - fiecare cu câte 138 de acţiuni (15,33% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, este Mihai Mazăre.

Citeşte şi

Interesată de zona Lotus Five Holding ne pregăteşte ceva în domeniul imobiliar?

Şapte ofertanţi, un singur contract Cu cine s-au „luptat“ Mobitom, Pomacost, Almaclima şi Sielbol pentru reabilitarea Parcului Arheologic (document+galerie foto)

Cu acordul Primăriei Five Holding SA va dezmembra un teren în apropierea complexului Spectrum


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Five-Holding SA va deschide un punct de lucru în Giurgiu. Ce alte modificări vor decide acţionarii

18 Feb 2019 955

Autorizaţie de demolare pentru Five-Holding SA. Ce a pus la cale firma care deţine magazinul Brick din Constanţa

09 Jan 2019 710

Schimbare de administratori la Five-Holding SA. Cine sunt nou-aleşii

12 Oct 2018 1157

Five-Holding SA investește la Mangalia. Este vorba despre magazinul Brick. Ce a solicitat firma de la APM Constanța (document)

22 Sep 2018 1189

Ansamblu de blocuri de şase şi şapte etaje. Five-Holding SA construieşte la halta Traian (document)

19 Sep 2018 1548

PUZ-ul iniţiat de Five-Holding pentru teritoriul delimitat de Marvimex şi strada Eliberării, la mâna Comisiei tehnice de urbanism (document)

17 Sep 2018 1453

Firme apropiate fostului primar, Radu Mazăre, Five-Holding SA şi New Home Construct SA, pregătesc o nouă investiţie

14 Sep 2018 3403

În aşteptarea acordului de mediu de la APM Constanţa Ansamblu de blocuri, construit de Five-Holding SA pe strada Eliberării, zona halta Traian

04 Sep 2018 2005

Five-Holding SA, un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Este vorba despre o nouă investiţie imobiliară. Detalii

20 Aug 2018 1207

Cartier rezidenţial în zona magazinului Brick Raportul consultării publicului pentru PUZ-ul iniţiat de Five-Holding SA, Mobitom SA şi Sigma Trading SA, făcut public de Primăria Constanţa (document)

30 Jul 2018 1812

Five-Holding SA, la o nouă investiţie imobiliară. Primăria Constanţa şi-a dat acordul

19 Jul 2018 1960

Acționarii Five Holding SA, convocați în AGOA. Ordinea de zi a ședinței

07 Jul 2018 672

Valoarea nominală a unei acţiuni la purtător a Five-Holding SA, modificată. Cum va fi împărţit capitalul social între urmaşii lui Gheorghe Oancea

07 Jul 2018 1051

Five-Holding SA, o nouă investiţie imobiliară. Unde va fi realizată. Certificatul de urbanism, emis de Primăria Constanţa

14 Jun 2018 2080

Cum va arăta cartierul rezidenţial din zona magazinului Brick? Cui aparţine şi ce paşi sunt de făcut (document)

06 Jun 2018 4737