Follow Me SRL, controlată de Ionuţ Barbu și Valentin Ionescu, a obținut două acte de urbanism de la municipalitate, pentru un bloc de nouă etaje în Mamaia

George Nicolae Pănuș a solicitat de la Primăria Constanța, în numele societății Follow Me SRL, două acte de urbanism care presupun edificarea unui imobil de nouă etaje.
 
Primăria municipiului Constanța a emis pe data de 6 noiembrie, pentru societatea Follow Me SRL, certificatul de urbanism nr. 4122, care presupune „Construire imobil 2 S+P+8-9 etaj retras cu funcțiunea de apartamente de vacanță“, precum și certificatul de urbanism nr. 4122, pentru „Construire imobil 2 S+P+8-9 etaj retras cu funcțiunea de apartamente de vacanță“. Investiția va fi realizată  pe bulevardul Mamaia nr. 478, zona stație telegondolă - trecere pietoni Sat Vacanță.

Despre Follow Me SRL

Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, firma a luat ființă în anul 2006 și are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Follow Me SRL este controlată de SC Sisteme Internationale de Afaceri SA, cu 85% din capitalul social, și Barbu Sorin Ionuţ, cu 15% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de servicii de reprezentare media, este Barbu Sorin Ionuţ.
 
Follow Me SRL are următoarele puncte de lucru:  Mamaia, zona Complex Lebăda; municipiul Constanţa, careul C1, Lot 7, (Siracuzei nr. 2, Bl. 9).  În anul fiscal 2015, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 1.691.733 lei și un profit de 747.711 lei.  De asemenea, în anul fiscal  2016, firma cu un singur salariat a înregistrat o cifră de afaceri de 1.308.395 lei și un profit de 392.154 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 2 salariați, cifră de afaceri de 1.338.893 lei și un profit de 404.991 lei.

Despre SC Sisteme Internaționale de Afaceri SA

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înmatriculată în anul 2003 și are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 lei, integral vărsat, este compus din 60 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 1.500 lei. SC Sisteme Internationale de Afaceri SA este controlată de Masterjob Consultanţă SA, cu 93,33% din capitalul social, Valentin Gheorghe Ionescu, cu 6,67% capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de servicii de reprezentare media este Valentin Gheorghe Ionescu.
 
Cenzori în Sisteme Internationale de Afaceri SA sunt: SC Primocont Expert SRL, reprezentat prin Pricope Olga, cenzor Gabriela Porancea, cenzor Marius Bogdan Paşa. În anul fiscal 2015, societatea cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.110 lei și o pierdere de 311.269 lei. De asemenea, în anul fiscal 2.916, societatea a avut zero salariați o cifră de afaceri de 3.049 lei și o pierdere de 497.100 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariați, cifră de zero lei și un profit de 1.074.069 lei.
 
Cine este Sorin Ionuţ Barbu
 
Sorin Ionuţ Barbu deţine acţiuni în Elite Center SRL, Follow Me SRL, Power Marine SRL, Seaview Media SRL, Takys SRL, dar şi în două societăţi radiate: Canin Escort Security SRL şi Ideea Construct & Media SRL.
 
Citește și:

Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg investesc într-un imobil în Mamaia

MasterJob Consultanţă SA devine acţionar majoritar în societatea Follow Me SRL, controlată de apropiaţii fostului primar, Radu Mazăre
 
Cum a devenit Follow Me proprietarul sediului SPIT „Şapte ani pe Sulmona“ sau „cadoul“ de milioane de euro de la Virginia Uzun pentru Ionuţ Barbu (documente)

 
Cum a devenit Follow Me proprietarul sediului SPIT „Şapte ani pe Sulmona“ sau „cadoul“ de milioane de euro de la Virginia Uzun pentru Ionuţ Barbu (documente)

Capitalul social al Seaview Media SRL, firmă controlată de Sorin Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg, a fost majorat. Cum au fost împărţite părţile sociale

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un asociat al societăţii Decor Publicitate s-a retras din firmă. Ce asociat a fost cooptat în cadrul societăţii

04 Mar 2018 1830