Fostul asociat al lui Radu Babuş şi al lui Marius Tărcatu Niceaev construieşte patru blocuri pe bulevardul Tomis

Patru noi blocuri de locuinţe vor fi ridicate pe bulevardul Tomis. Cartierele noi ale Constanţei se ridică văzând cu ochii spre oraşul Ovidiu. Daniel Ştefan şi Mirela Niceaev intenţionează să construiască, pe loturile CD şi CR de pe bulevardul Tomis nr. 425, patru imobile de câte două etaje, cu destinaţia locuinţe individuale. Investitorii au obţinut de la Primăria Constanţa certificat de urbanism pentru construire şi împrejmuire teren, valabil 24 de luni.
 
Numele lui Daniel Ştefan Niceaev apare alături de cel al lui Marius Tărcatu, la începutul anilor 2000, într-o firmă. În anul 2003, alături de Tărcatu şi de Dămăroiu, Niceaev pune bazele firmei Enviropet SRL. În Enviropet a fost implicat şi Radu Babuş, şeful Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat, fiul lui Constantin Babuş.
 
Marius Tărcatu, director economic la Consiliul Judeţean Constanţa, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, anul trecut, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în dosarul cunoscut generic „Mita de la Primărie“. Conform procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Constantin Babuş (în calitate de director al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei municipiului Constanţa), Marius Tărcatu (în calitate de director economic la Consiliul Judeţean Constanţa) şi Ionel Pilat (în calitate de director adjunct în Primăria Municipiului Constanţa) au fost trimişi în judecată, prin rechizitoriul nr. 106/P/2006 din 19 decembrie 2005 al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie.

Citeşte şi
Constantin Babuş, Ionel Pilat şi Marius Tărcatu au fost condamnaţi definitiv

Afacerile cu ştaif

Revenind la afacerile comune cu Marius Tărcatu, aşa cum menţionam, în 2003, Daniel Ştefan Niceaev, Marius Tărcatu, Florin Dămăroiu şi Radu Babuş pun bazele Enviropet SRL, având ca domeniu de activitate „recuperarea deşeurilor şi resturilor nemetalice reciclabile“. În mai 2006, asociaţii SC Enviropet SRL, Daniel Ştefan Niceaev, Florin Dămăroiu, Radu Babuş, Corina Tărcatu şi Radu Mihai Duminică, au decis cooptarea în business a lui Marius Tărcatu. Cu această ocazie, s-au retras Dămăroiu, Babuş şi soţia lui Tărcatu. Noul intrat devenea atunci şi administrator al firmei. În 2011, numele firmei este preschimbat în Medical Pro Natura SRL, schimbându-i-se domeniul de activitate în „comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate“.
 
Tot atunci, Ştefan Daniel Niceaev cesionează părţile sociale deţinute în favoarea lui Cosmin Julian Stăncescu, reprezentând 20% dintre participările în firmă. Către aceeaşi persoană ajung şi părţile sociale deţinute de Radu Mihai Duminică şi Marius Tărcatu. În urma permutării, noii asociaţi, Stâncescu şi Corina Tărcatu au ajuns să împartă frăţeşte Enviropet-ul. Mai mult, Marius Tărcatu a renunţat şi la funcţia de administrator în favoarea soţiei sale.
 
În prezent, Daniel Ştefan Niceaev mai apare la Registrul Comerţului ca fiind asociat în patru societăţi, toate radiate însă în urmă cu mai bine de zece ani. Mirela Niceaev nu apare implicată în nicio altă firmă.

Citeşte şi

Pe un fost teren al RAEDPP-ului vândut lui Marius Tărcatu: Imobilul ridicat de Eden SRL pe Tomis va suferi noi recompartimentări 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Duc mai departe afacerile imobiliareCe autorizație au obținut de la Primăria Constanța nevestele lui Tărcatu și Niceaev?

24 Mar 2023 2702

Pentru 18.000 de euro pe lună Cum a ajuns SPIT Constanța chiriaş la Eden SRL în clădirea ridicată pe terenul vândut de RAEDPP (galerie foto)

17 Nov 2016 17562