Imobiliare

Fostul ministru al Mediului Nicolae Nemirschi are undă verde de la Primărie pentru modificarea unui imobil

Nicolae Nemirschi, fost ministru al Mediului şi ex-viceprimar al municipiului Constanţa, a obţinut, pe data de 21 martie, de la Primăria Constanţa, autorizaţie de construire pentru modificarea unui proiect imobiliar realizat pe strada Baba Novac.
 
Este vorba despre Autorizaţia de construire nr. 240 pentru „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 490/23.03.2015 «Construire imobil parter spaţii prezentare şi comerţ, birouri, 14 locuri de parcare în incinta proprietăţii» prin supraetajare cu un nivel parţial, recompartimentare, modificare structură şi faţade, rezultând un imobil P+1eparţial spaţii prezentare, comerţ, servicii şi birouri“. Investiţia este realizată pe strada Baba Novac nr. 126. Actul eliberat de municipalitate este valabil 12 luni.
 
„Este vorba despre o hală pe care o construim“, a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Nicolae Nemirschi.
 
Reamintim că, pe data de 24 mai 2016, Nicolae Nemirschi a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 1801 pentru „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 490/23.03.2015 «Construire imobil parter spaţii prezentare şi comerţ, birouri, 14 locuri de parcare în incinta proprietăţii» prin supraetajare cu un nivel parţial, recompartimentare, modificare structură şi faţade, rezultând un imobil P+1e parţial spaţii prezentare, comerţ, servicii şi birouri“, pe bulevardul Aurel Vlaicu, intersecţie cu strada Baba Novac. Certificatul de urbanism este valabil până la data de 24 mai 2018.
 
În 2015, Allclass SRL a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 1843, cu obiectul „Desfiinţare imobile C1-S=83MP, C2-S=100MP, C3-S=59MP, C4-S=21MP“, situate pe strada Atelierelor nr. 38. Potrivit Registrului Comerţului, Nicolae Nemirschi deţine părţi sociale în Allclass SRL şi Promedas Mamaia SRL.

Citeşte şi:

De la politică, la imobiliare
Nicolae Nemirschi a obţinut acordul municipalităţii pentru modificarea unui imobil

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.