Georgescu Dan Lucian, alături de firma Massaro Trans SRL, ridică un hotel de 9 etaje la Mangalia

  • APM Constanța a dat undă verde pentru proiectul societății Massaro Trans SRL la Mangalia
  • Firma, unde este asociat și administrator Georgescu Dan Lucian va ridica un hotel de 9 etaje în localitate
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare cu privire la proiectul imobiliar pe care Dan Lucian Georgescu, prin firma Massaro Trans SRL, îl implementează la Mangalia.
 
Este vorba de un hotel-restaurant cu regim de înălțime S+P+5E+6-9Eretras. APM Constanța a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil – hotel+restaurant-S+P+5E+6-9Eretras”, amplasat în municipiul Mangalia, str. Iuliu Maniu nr. 16 (fosta stradă Faleză Jupiter, nr.1A), județul Constanța.
 
Titular al proiectului este SC Massaro Trans SRL, reprezentata ă prin Georgescu Dan Lucian, cu sediul in municipiul Mangalia, str. Matei Basarab.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 16.01.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
Despre SC Massaro Trans SRL

Societatea a fost înființată în anul 2000 și are sediul social în Mangalia, pe strada Matei Basarb. Capitalul social este de 540.710 lei, iar asociați în firmă sunt Cosmin Marius Popa, cu o cotă de participare de 25%, Mihai Florin Irimescu, cu o cotă de 50% și Dan Lucian Georgescu, cu o cotă de 25%. Toți cei trei asociați au și calitate de administrator ai firmei.
 
Firma are ca activitate principală „ Transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători”, conform codului CAEN. Pentru anul 2019, firma a raportat 65 de salariați, la o cifră de afaceri de 9.412.398 lei, profitul fiind de 691.405 lei.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizii importante luate de conducerea societății Massaro Trans SRL

26 May 2022 2018

VIDEO PSD Constanța, în conferință de presă, despre cele mai recente probleme

02 Jul 2021 3917

PSD Constanţa a depus listele electorale la BEJ

26 Oct 2016 5667