Global Uno SRL, controlată de o companie din Italia, investeşte într-un bloc de cinci etaje, în Constanţa

Societatea Global Uno SRL, controlată de o companie din Italia, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa aviz de mediu pentru ridicarea unui imobil de cinci etaje în municipiul Constanţa.
 
În acest sens, a depus la Agenţia de Mediu memoriul proiectului „Construire imobil 2S P+4-5 etaje, locuinţe colective“. Investiţia imobiliară va fi realizată în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 230.
 
Informaţiile privind proiectul depus pot fi consultate la sediul APM Constanţa, strada Unirii, zilnic, între orele 9.00-13.00. Tot acolo pot fi depuse şi eventualele reclamaţii şi sugestii.

Global Uno SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2007, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Bidinfin SPA, cu sediul în Italia, este asociat unic. Del Vecchio Francesco este administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 3.271.018 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 23.612 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei, profit şi pierdere de zero lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Un italian vrea să ridice un bloc, pe bulevardul Mamaia, aproape de Delfinariu. Acolo este, în prezent, o parcare

14 Mar 2024 1065