Gourmet Catering & Retail SRL din Bucureşti va ridica un spaţiu comercial în Hârşova


Gourmet Catering & Retail SRL, cu sediul în Bucureşti, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru ridicarea unui spaţiu comercial în oraşul Hârşova. În acest sens, a prezentat proiectul „Construire spaţiu comercial: împrejmuire gard, branşamente, amplasare firme luminoase şi reclame“, propus a fi amplasat în oraşul Hârşova, strada Plantelor.




Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Gourmet Catering & Retail SRL, în datele Registrului Comerţului



Firma Gourmet Catering & Retail SRL a fost înfiinţată în anul 2016, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social este de 5.237.000 lei. Asociaţi în firmă sunt Dumitru Ionică, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99%, şi Florin Ionică, cel care are o cotă de participare de 0,01%. Dumitru Ionică este şi administratorul societăţii. Domeniul principal al firmei constă în „restaurante”, potrivit codului CAEN.


În anul 2018, firma a raportat 9 salariaţi, o cifră de afaceri de 1.404.573 de lei şi profit de 432.734 lei.


Citeşte şi:


O firmă din Bucureşti vrea să construiască un centru comercial la Cobadin
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Bucureşti vrea să construiască un centru comercial la Cobadin

27 Jan 2020 2092