GRG Water Prod SRL modifică investiția din Mamaia Nord! Blocul va fi supraetajat!

  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de către GRG Water Prod SRL.

Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 127/07.04.2022 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform Legii 50/1991, realizare terasă circulabilă”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Promenadă Năvodari cu acces din alee de acces, lot 70/1, județul Constanța. Proiectul inițial era autorizat pentru patru etaje, în final supraetajarea va duce la un P+5E.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 

Despre GRG Water Prod SRL

Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul social în Mihail Kogălniceanu, pe strada Daciei, județul Constanța. Activitatea principală, conform codului CAEN o reprezintă „Producția de băuturi răcoritoare nealcoolice, producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate”. Asociați în firmă sunt Gheorghe Cartali, cu 75% capital social și Costin Alexandru Gîrbă, ce deține 25%. Cei doi au și rolul de administrator în firmă. În anul 2020, firma a raportat o cifră de afaceri 0, cu 0 salariați, cât și o pierdere de 32.996 lei.
 
Costin Alexandru Gîrbă mai este asociat în Hellios Turism SRL și a mai fost asociat la firma radiate Dancos Intermed SRL.       
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O societate din Mihail Kogălniceanu ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Nord
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GRG Water Prod SRL, modificări la investiția din Mamaia Nord

06 Jun 2022 717

Ce se construiește O societate din Mihail Kogălniceanu ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Nord

06 Jan 2022 1652