Imobiliare

Hală pentru depozitare la Cumpăna. Mega Prisma Trading SRL a primit răspuns de la APM Constanța

„Construire hală parter pentru depozitare, procesare, parcare utilaje agricole, cântar basculă, cabină pază și împrejmuire teren“, propus a se realiza în comuna Cumpăna, parcela A314/36, a primit răspuns de la autoritatea competentă.
 
Mega Prisma Trading SRL, care a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța aviz de mediu pentru proiectul „Construire hală parter pentru depozitare, procesare, parcare utilaje agricole, cântar basculă, cabină pază și împrejmuire teren“, propus a se realiza în comuna Cumpăna, parcela A314/36, a primit răspuns de la autoritatea competentă.
 
Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a precizat că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului“, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire hală parter pentru depozitare, procesare, parcare utilaje agricole, cântar basculă, cabină pază și împrejmuire teren“.

Despre Mega Prisma Trading SRL 

Așa cum reiese din informațiile disponibile la Registrul Comerţului, Mega Prisma Trading SRL a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 55.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.500 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Robert-Antonio Dobre este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.
 
În anul fiscal 2015, firma a avut 7 salariaţi, o cifră de afaceri de 1.976.517 lei și un profit de 456.786 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Mega Prisma Trading SRL a avut 5 salariați, a declarat o cifră de afaceri de 1.408.401 lei și un profit de 329.848 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 9 salariaţi, cifră de afaceri de 2.466.901 lei și profit de 676.143 de lei.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.