Hotel Alcor, din Mamaia, va suferi modificări. Document, obținut de la primărie

  • Hotel Alcor din Mamaia va fi modificat
  • Societatea pe care funcționează a obținut certificat de urbanism de la primărie

Hotelul Alcor din stațiunea Mamaia va suferi modificări! Asta reiese din certificatul de urbanism obținut de societatea care administrează unitatea de cazare.

Prin CU 1754 din data de 3 iunie 2021, Complex Alcor SA prin Cornel Cușă dorește compartimentarea și extinderea parțială a etajului 1 peste parterul existent – fără depășirea perimetrului la sol a clădirii C1, cu menținerea funcțiunii de hotel cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați. Valabilitatea documentului este de 12 luni, iar hotelul Alcor este situate în stațiunea Mamaia, în zona Vega.

Cornel Cușă este nimeni altul decât unul din cei doi fii ai afaceristului giurgiuvean Gheorghe Cușă, cel care a pus pe picioare firma de drumuri „Gecor” din Călugăreni.
Firmele lui lui George Cușă, fratele lui Cornel, din grupul Gecor au fost abonate pe vremea guvernării PSD la contractele de lucrări de drumuri atât de la Consiliul Județean Giurgiu condus atunci de finul lui Bădălău, Marian Mina, dar și de la CNAIR.
Hotelul Alcor a fost cumpărat de familia Cușă pentru 4 milioane de euro, acolo fiind filmat filmul „BD la munte și la mare”.Despre Complex Alcor SA

Societatea a fost înființată în anul 1995, având sediul social în localitatea Constanța, în stațiunea Mamaia, la hotel Alcor. Acționari în firmă sunt Inter Prodcus SRL, care deține 99,83% din capitalul social și Acționari Persoane Fizice, care dețin 0,17% din capitalul social. Cornel Cusă este administratorul firmei.

Cusă Cornel mai este asociat, cu 99% în AAM Beton Giurgiu SRL, asociat cu 99% la CGM Oil SRL, cât și asociat unic la Inter Prodcus SRL. În anul 2019, societatea a raportat 39 de salariați, la o cifră de afaceri de 5.395.562 lei, cu un profit de 1.036.380 lei.PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PUZ-ul unui hotel care urmează să fie construit în stațiunea Mamaia, contestat prin intermediul avocaților (documente)

10 Oct 2020 2216

Hotelul Alcor din staţiunea Mamaia va fi modificat

05 Sep 2018 2630

Scos la vânzare din nou, cu 4,5 milioane de euro Hotelul Alcor din Mamaia nu şi-a găsit cumpărător (galerie foto)

18 Aug 2014 7059

Hotelierii de pe litoral renunţă la afaceri Fostul consilier local Gheorghe Stoica îşi vinde hotelul din Mamaia (galerie foto)

27 Mar 2014 6352

Hotel din Mamaia, scos la vânzare, pe mercador.ro, cu 4,5 milioane de euro

20 Feb 2014 9158