Imobiliare

Hotel de nouă etaje în zona restaurantului Dorna din Mamaia. Cine are toate avizele

SC Seaside Estate Company SRL, prin Marius Cristian Coman, a obţinut, pe data de 8 februarie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 395. Actul constă în „Construire imobil P+8e-9e parţial cu parcare la parter şi apartamente de locuit la etaje“, propus a fi amenajat zona hotelului-restaurant Dorna din staţiunea Mamaia.
 
Reamintim că Seaside Estate Company SRL a primit de la Primăria Constanţa, în luna ianuarie, şi Certificatul de urbanism nr. 16. Potrivit documentului, în zona restaurantului Dorna din Mamaia va fi amenajată o parcare cu acces din lotul cu număr cadastral nr. 205835. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni.
 
Reamintim că, anul trecut, SC Seaside Estate Company SRL a obţinut două certificate de urbanism de la Primăria Constanţa.
Certificatul de urbanism nr. 3766 constă în „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil P+8-9e cu parcare la parter şi apartamente de locuit la etaje“. Cel de-al doilea, cu numărul 3767, constă în „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil P+10-11e cu parcare la parter şi apartamente de locuit la etaje“. În cele două certificate emise de autoritatea publică locală nu sunt precizate adresele viitoarelor investiţii. Ambele acte sunt valabile 24 de luni.
 

Date despre Seaside Estate Company SRL

 
Firma a luat fiinţă în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 35.200 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 352 de lei. Seaside Estate Company SRL este controlată de GKL Engineering LTD, cu sediul social în Seychelles, cu 66% din capitalul social, şi SC Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social. Marius Cristian Coman este administratorul firmei, care execută lucrări speciale de construcţii.
 
Printre activităţile secundare se numără: activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală; activităţi de difuzare a programelor de radio; activităţi de difuzare a programelor de televiziune; activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client); activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei; activităţi de management (gestiune şi exploatare) a mijloacelor de calcul; alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei; prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe; activităţi ale portalurilor web, alte activităţi de servicii informaţionale n.c.a.; activităţi ale holdingurilor, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal; activităţi ale direcţiilor (centralelor), birourilor administrative centralizate; activităţi de consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi al comunicării; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; activităţi de arhitectură; activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea; activităţi ale agenţiilor de publicitate; servicii de reprezentare media; activităţi de studiere a pieţei şi de sondare a opiniei publice;
activităţi de închiriere şi leasing cu alte bunuri personale şi gospodăreşti n.c.a.; activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente agricole; activităţi de închiriere şi leasing cu alte maşini, echipamente şi bunuri tangibile n.c.a.; leasing cu bunuri intangibile (exclusiv financiare); activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă şi altele.
 
În anul fiscal 2014, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 10.516 lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Şi în anul fiscal 2016, Seaside Estate Company SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei.
 

Nitalexil SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2001, Nitalexil SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Firma este deţinută de Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, şi Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în Patru Fraţi, Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. Radu Marin este administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice.
 
Citeşte şi:
 
Parcare nouă, în zona restaurantului Dorna. Iată cine este investitorul!
 
Seaside Estate Company SRL, două acte de la municipalitate. Sunt vizate două blocuri de nouă şi 11 etaje
 
Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Nitalexil SRL. Va ridica un imobil în zona Teatrului de Vară din Mamaia
 
Investiţiile imobiliare ale Nitalexil SRL continuă cu un bloc de opt etaje, în Mamaia (document)
 
Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)
 
Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parcare nouă, în zona restaurantului Dorna. Iată cine este investitorul!

16 Jan 2018 479

Seaside Estate Company SRL, două acte de la municipalitate. Sunt vizate două blocuri de nouă şi 11 etaje

14 Dec 2017 365

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Nitalexil SRL. Va ridica un imobil în zona Teatrului de Vară din Mamaia

17 Oct 2017 5445

Seaside Estate Company SRL va construi un bloc de zece etaje în Mamaia

22 Jul 2017 1464

Investiţiile imobiliare ale Nitalexil SRL continuă cu un bloc de opt etaje, în Mamaia (document)

31 Mar 2017 1327

Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)

29 Mar 2017 1229

Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)

01 Mar 2017 1001

Bloc de opt etaje, ridicat de SC Nitalexil SRL în Mamaia Nord. Iată ce a solicitat de la APM Constanţa!

24 Feb 2017 850

Terenul, „mutat“ de la Seaside Estate Company la Marco Chim. Bloc de nouă etaje pentru locuinţe de vacanţă în Mamaia

16 May 2016 2383

Nitalexil SRL, la puterea a doua pentru încă două imobile de opt etaje în staţiunea Mamaia

04 Mar 2016 1949

Un bloc de opt etaje va fi ridicat în staţiunea Mamaia. Investitorul - SC Nitalexil SRL

05 Aug 2015 1331

După ce a beneficiat de un teren retrocedat Nitalexil SRL, chemată în judecată de Primăria Constanţa

15 Nov 2014 2047

Proiectele imobiliare ale anului 2014 Cum va arăta blocul de opt etaje realizat de SC Nitalexil SRL în Mamaia

30 Oct 2014 2069

Investiţie în Mamaia O firmă din „cuibul“ business-urilor care au legături cu Mazăre ridică un bloc de opt etaje

08 Oct 2014 2466

După Oltchim vrea şi OIL Terminal Ce treabă are Dan Diaconescu la Constanţa

23 Sep 2012 2955

Pe ritmuri de bachata, Mînăstireanu de la Delfinariu dă de băut

14 Mar 2011 2795

A uitat-o pe ANI Misterioasa avere a lui Adrian Minastireanu

14 Apr 2010 3507