Hotelul Shine din Neptun va fi supraetajat. Va avea piscină şi lift exterior

Un hotel din staţiunea Neptun va fi supraetajat. Este vorba despre hotelul Shine, deţinut de societatea Motobenz SRL şi amplasat în staţiunea Neptun, strada Trandafirilor nr. 2.
 
Motobenz SRL, titularul proiectului „Supraetajare hotel D+P+3e (etaj patru), construire piscină, terasă restaurant, amenajare lift exterior şi împrejmuire proprietate“, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei privind etapa de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Astfel, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Despre Motobenz SRL

Cu sediul social în municipiul Târgu Jiu, strada Săvineşti, firma Motobenz SRL a fost înmatriculată în 1997. Capitalul social subscris, de 600 de lei, integral vărsat, este compus din 60 de părţi sociale. Firma este controlată de Dumitru Crîng, născut pe 17.03.1957, în Târgu Jiu, şi Adela Crîng, născută pe 22.12.1961, în Târgu Cărbuneşti. Cei doi asociaţi deţin câte 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”, este Adela Crîng.
 
În anul 2015, potrivit date-financiare.ro, societatea cu cinci salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 1.402.949 de lei şi un profit net de 278.837 de lei. Numele lui Dumitru Crîng apare în Motobenz Oil SRL, dar şi în Saad Prod SRL şi Valahia SRL, ambele radiate. La rândul ei, Adela Crîng are acţiuni în Motobenz Oil SRL şi Shine Decoration Living SRL.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.