Imobil de 9 etaje în Mamaia Nord. Firma Grup Petrol Marin a lui Florin Cârstocea, titularul proiectului

  • Florin Cârstocea va ridica un bloc de 9 etaje, pe terenul din Mamaia Nord unde a desființat clădiri la final de 2019
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al societății Grup Petrol Marin.
APM Constanța a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: construire imobil P+8E+9E retras – locuințe colective cu spații comerciale la parter și imobil subsol – parcări auto”,  propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, B-dul. Mamaia Nord, lot 2/1, CF 115049, județul Constanța, titular fiind Grup Petrol Marin SA, prin Fratutu Florentin, cu sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34, jud. Constanta
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14.

Desființarea clădirilor de pe teren

La finele anului 2019, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Desființarea tuturor construcțiilor existente de pe teren”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul. Mamaia Nord, lot 2/1, CF 115049, județul Constanța, titular Grup Petrol Marin SA, cu sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34, jud. Constanța.

Grup Petrol Marin SA în datele Registrului Comerțului

Grup Petrol Marin SA a luat ființă în anul 1995, având sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34, jud. Constanța. Capitalul social este de 2.254.010,4 lei. Asociați în firmă sunt Ionel Antonaru, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 15,121%, și Florin Cârstocea, cu o cotă de participare de 83,805%, dar și alți acționari PF, în număr de 7, care însumează o cotă de participare de 1,074%. Daniel Ioan Cârstocea este președintele consiliului de administrație, vicepreședinte este Florin Cârstocea, Carmen Mihaela Ionescu are rol de membru în CA. Cenzor este Ana Consulting&Audit SRL, reprezentat prin Ana Ocunschi.
Conform Registrului Comerțului, cifra de afaceri este de 21.530.802 lei, pe când numărul de salariați este de 134 de persoane, iar profitul este de 345.307 lei.

Citește și

Firma unuia dintre cei mai bogați constănțeni desființează construcțiile de pe un teren din Năvodari. Iată despre ce este vorba!

Top 300 Capital Ediţia 2018 Milionari în euro cu afaceri la Constanţa. Azi, familia Idu, Florin Cârstocea, Omer Susli şi Nicolae Bucovală

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.