Imobil de patru etaje, ridicat în zona lacului Siutghiol. Sunt necesare avize de la APM Constanţa (document)

SC New Home Construct SA, prin SC Five-Holding SA, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa SA memoriul proiectului „Construire imobil S+P+4E cu parcare la subsol și împrejmuire teren“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Amplasamentul este în municipiul Constanţa, zona lac Siutghiol, parcela A510/7(lot 3 şi 4), lot 1 - nr. cadastral 246113.
 
Terenul studiat prin proiect este situat în intravilanul Municipiului Constanța, zona Lac Siutghiol, parcela A510/7 (lot 3 ȘI 4), lot 1 - nr. cadastral 246113, și este proprietatea SC New Home Construct SA. Terenul are suprafaţa de 733 mp conform măsurătorilor cadastrale și 733 mp conform actelor de proprietate. În momentul de față, terenul studiat este liber de construcții.
 
Prezentul proiect propune realizarea unei construcții cu regimul de înălțime S+P+4E, ce va avea apartamente la etaje și o parcare în sistem multiparking la subsol. Compartimentarea clădirii va fi următoarea: subsol - parcare în sistem multiparking pentru zece autovehicule, scară de acces la etaje și lift, adăpost protecție civilă; parter - uscător de rufe, două apartamente cu trei camere; etajele 1-3: trei apartamente cu două camere; etajul 4 - două apartamente cu trei camere.
 
Clădirea va prezenta 13 unități locative cu suprafața utilă mai mică de 100 mp. Necesarul de locuri de parcare este de 13 locuri. Astfel, se vor amenaja: zece locuri în subsol, din care: opt în sistem multiparking și două normale; trei locuri la sol, în incinta proprietății. Accesul pentru apartamente se va realiza pe latura de vest, din domeniul public, iar pentru parcare se va realiza din latura de vest: un acces direct în incintă și un acces cu rampă la subsol. În incinta proprietății se vor amenaja: spațiu de joacă pentru copii; platformă gunoi; spațiu depozitare biciclete și cărucioare.
 
Construcţia va fi realizată pe structură pe cadre din beton armat, cu fundaţii din beton armat, planşee din beton armat şi învelitoare în terase circulabile și necirculabile. Lucrările efectuate nu vor afecta construcțiile învecinate. Structura de rezistență va fi realizată astfel încât să nu fie periclitate rezistența și stabilitatea construcțiilor învecinate.
 
Terenul studiat pentru proiectul propus este situat în intravilanul Municipiului Constanța, având destinația stabilită prin reglementările documentaţiei de urbanism, faza PUZ, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Constanța nr. 58/23.02.2016, iar destinaţia zonei stabilite este aceea de locuințe colective, cu regim de înălțime P+4E.

Despre New Home Construct SA 

Înfiinţată în anul 2011, firma are sediu social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 12.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.200 de acţiuni la purtător. Valoarea unei acţiuni este de 10.000 de lei. New Home Construct SA este controlată de Talmage Overseas Limited, cu sediul în Cipru, cu 99,917% din capitalul social, şi Maria-Sonia Lupu, născută pe 19.07.1980, în Bucureşti, cu 0,083% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, este Maria-Sonia Lupu.

Povestea New Home Construct SA 

În baza cererii nr. 331668 din data de 10.12.2004 și actelor doveditoare depuse, judecătorul delegat la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București a dispus autorizarea și înregistrarea societății New Home Construct SA. Fondatorii firmei sunt Mihai-Sergiu Ceacîreanu, Mihaela Găvan, Camelia Eugenia BujorCătălin Vasile Dumitru şi Liviu Dumitrașcu. La Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din data de 28.05.2008, Talmage Overseas Limited, companie cipriotă, și Roberto-Georgian Zahiu, care dețin în total un număr de 1.200 de acțiuni, reprezentând 100% capitalul social al SC New Home Construct SA, au decis revocarea din funcția de administrator a lui Dumitriu Cătălin Vasile și numirea în funcția de administrator a lui Roberto-Georgian Zahiu. În Adunarea Generală din anul 2011, Talmage Overseas Limited și Roberto-Georgian Zahiu au decis schimbarea sediului social al SC New Home Construct SA din municipiul București în municipiul Constanța.

Five-Holding SA, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 1996, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni. Five-Holding SA este controlată de asociatul persoană juridică SC Ditline Investments LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 86% din capitalul social. Printre asociaţi persoane fizice se numără: Ionuţ Oancea, născut pe 5.05.1974, în Constanţa, Rareş Drăistaru Oancea, prin curator Daniela Drăistaru Oancea, Oana Drăistaru Oancea, prin curator Daniela Drăistaru Oancea, Alexandru Oancea, născut pe 13.11.1979, în Constanţa. Fiecare asociat persoană fizică deţine 3,5% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare, sunt: Victor Fedul - membru CA, Gabriel Culea - membru CA şi SC Anirva Manager SRL - administrator (reprezentată de Valentin Ciuceanu).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa. 
 
Citeşte şi:
 


Firma apare în dosarul Retrocedărilor New Home Construct SA se pregătește de vreo investiție imobiliară în Mamaia?
 
Firme cu acțiuni la purtător din județul Constanța Azi, Comat, Condemar, DEP Consulting Management, Euroconstruct Consulting, New Home Construct, New Open Sector (episodul IV)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

APM Constanța Familia Muntmark, undă verde de la Mediu pentru Parc Siliștea 3

28 Mar 2024 378

APM Constanța va emite acord de mediu O firmă din Cluj investește în satul Vadu, comuna Corbu într-o pensiune cu foișor și piscină

28 Mar 2024 454

APM Constanța Cine va construi un salon de evenimente festive la Hârșova?

28 Mar 2024 394

Dunărea Power SRL, investiție nouă la Topalu. Proiectul privind stocarea energiei electrice în baterii a fost depus la APM Constanța

27 Mar 2024 316

Primăria Cumpăna, județul Constanța, dezvoltă un parc industrial în zona de vest

27 Mar 2024 499

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 361

Undă verde de la APM Constanța Parc fotovoltaic, înființat de societatea E Soare Afară SRL la Murfatlar

26 Mar 2024 548

Bloc de 20 de etaje, în municipiul Constanța! Demersurile făcute de Maritimo Residence SRL

26 Mar 2024 3676

CN APM SA Constanța Contract pentru dragaj de investiții în porturile maritime. Ce valoare are (DOCUMENT)

24 Mar 2024 537

Procesul dintre CN APM Constanța și o firmă in județul Suceava, amânat. Dosarul, pe rolul Tribunalului

23 Mar 2024 450

Cumpărări directe DSL Save Topleg SRL, din Caransebeș, va oferi CN APM Constanța SA servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

21 Mar 2024 340

APM Constanța Ce demersuri trebuie să facă Cristian Panait să ridice două blocuri de 12 etaje în Mamaia?

20 Mar 2024 499

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 469

Dezbatere publică, la APM Constanța Eolenerg Project SRL va construi o centrală electrică eoliană în comuna Săcele

19 Mar 2024 429

E SOARE AFARA SRL anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul construire parc fotovoltaic, branșamente utilități și organizare executare lucrări

19 Mar 2024 322