Imobiliare Constanța Cherhanaua Pontica din Mamaia se transformă în unitate de cazare cu 3 etaje. Legături cu fostul avocat al lui Radu Mazăre

  • Societatea este fondată în anul 2014 și are sediul social în Constanța, bulevardul Mamaia nr. 312D
  • În luna mai 2015, Primăria municipiului Constanţa a emis autorizaţia de construire nr. 752 pentru beneficiarii Marius Mocanu şi Consuela Ştefania Mocanu
  • În prezent, Primăria a eliberat certificatul de urbanism pentru supraetajarea cu trei etaje
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Pontica Star SRL care dorește să investească în cherhanaua pe care o deține.


 
Mai precis, vorbim de CU 1651 din 12 iunie, pentru extinderea, supraetajarea restaurantului parter existend rezultând restaurant și spații de cazare P+3E. Documentul este valabil 12 luni, fiind vizată adresa bd. Mamaia nr. 312D, unde funcționează Cherhanaua Pontica.
 
Societatea este fondată în anul 2014 și are sediul social în Constanța, bulevardul Mamaia nr. 312D. Firma a raportat un număr de 11 salariați, cu o cifră de afaceri de 2,9 milioane lei și un profit de 851.272 lei. Conform Termene.ro, Ion Mănăilă este asociat unic, iar Olga Mănăilă este administratorul firmei. Olga Mănăilă mai apare ca administrator în Sorst Global Consulting SRL.


 
Anterior, firma a fost inițial fondată de Buhai Sidor Dragoș și Mănăilă Marian Sorinel. Marian Sorinel Mănăilă este fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură.
 

Terenul fostului avocat al lui Mazăre

 
În luna mai 2015, Primăria municipiului Constanţa a emis autorizaţia de construire nr. 752 pentru beneficiarii Marius Mocanu şi Consuela Ştefania Mocanu. Obiectul autorizaţiei constă în „Construire imobil parter - restaurant şi terasă acoperită cu specific pescăresc. Investitor: SC Pontica Star SRL“. Actul este valabil până la data de 5 mai 2016.
 
„Eu pun la dispoziţie terenul, pe care va fi ridicat acest imobil. Terenul l-am cumpărat acum câţiva ani“, a declarat avocatul Marius Mocanu în anul 2015. Facem mențiunea că Marius Mocanu a fost avocatul lui Radu Mazăre, fost primar, cât și a lui Nicușor Constantinescu, fost președinte de Consiliu Județean.

 
 

Buhai senior, partenerul CJC într-o afacere de multe milioane de euro

 
Asociatul lui Mănăilă, Dragoş-Sidor Buhai, este fiul lui Daniel Buhai, fost coleg de promoţie la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cu Mănăilă, dar mai ales partener al Consiliului Judeţean Constanţa, într-o afacere pescărească de multe milioane de euro. Buhai senior a devenit partener oficial al CJC-ului pe 22 mai 2013, când instituţia condusă pe atunci de Nicuşor Daniel Constantinescu adopta nouă hotărâri epocale pentru dezvoltarea pescuitului maritim.

 
Toate, fără excepţie, aprobau încheierea unor parteneriate între Judeţul Constanţa, ANPA şi câteva asociaţii nonguvernamentale, cu responsabilităţi, atribuţii şi aporturi neprecizate, ce urmau să facă obiectul unor acte adiţionale ulterioare.
 

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute



Citește și:

Cu încuviinţarea municipalităţii Avocatul „vârfurilor“ din Constanţa, Marius Mocanu se lansează în afaceri...la apă (document)

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.