Imobiliare Constanța Imobilul unde funcționează restaurant Zagora, scos la vânzare pentru aproape 1 milion de euro

  • Prețul de vânzare al imobilului de pe strada Ecaterina Varga nr. 17 este de 990.000 euro
 
O clădire interbelică din centrul Constanței a fost scoasă la vânzare la puțin sub 1 milion de euro, fiind poziționată pe strada Ecaterina Varga, nr. 17, unde funcționează restaurantul Zagora în prezent, și unde a funcționat anterior și cunoscutul London Pub.
 
Conform unei platforme de imobiliare, clădirea este construită în anul 1928, fiind o frumusețe arhitecturală. Tratarea decorativă este eclectică de școală franceză și germană, o trăsătura caracteristică secolului XIX. Imobilul are un regim de înălțime S+P+1E+Pod, cu funcționalitate de alimentație publică la parter și locuință la etaj. Suprafața construită este de 208 mp, fiind o construcție cu zidărie portantă cărămidă, întărită cu profile metalice, pe fundație de piatră, planșee din lemn, beton armat la parter, șarpantă lemn și învelitoare olană. Clădirea nu este monument istoric.  Prețul de vânzare este 990.000 euro.
 
Așa cum precizam, în trecut a funcționat localul London Pub, iar în prezent funcționează Restaurant Zagora, pe societatea Distripam Traditions SRL.
 
Distripam Traditions SRL este fondată în anul 2018, cu o cifră de afaceri raportată pe anul 2022 de 769.860 lei și un profit de 29.959 lei, la cei 2 angajați. Sediul social al firmei este pe strada Ecaterina Varga nr. 17, parter, după ce și-a mutat sediul aici din Cumpăna în anul 2021. Asociați în firmă sunt Bianca Diana Casiade – 40%, Mircea Murari – 40% și Teodor Diaconu – 20%. Bianca Diana Casiade și Mircea Murari sunt și administratori.
 
Bianca Diana Casiade este asociat unic și administrator la Best Of SRL, asociat și administrator la Argo Cafe SRL, Argo Beach Mamaia și Argo Summer SRL. Diaconu Teodor apare ca asociat unic la Humans Promotions SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Imobilul de pe bulevardul Ferdinand construit la începutul anilor 1900, scos la vânzare
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Control OPC la restaurantul Zagora din Constanța! Incredibil în ce condiții erau preparate alimentele (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Oct 2023 1750