Imobiliare Constanța Plajă amenajată și beach bar! Autorizație de construire pentru firmele familiei Carabaș

  • Prin AC  393 din data de 9 mai 2024, entitatea a obținiut documentul de urbanism pentru amenajare plajă Mamaia, Sector 2, Subsector 16 și înființare bar de plajă
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral pentru asocierea Carzo Estival SRL cu Estival Beach Bar SRL pentru amenajarea plajei.
 
Prin AC  393 din data de 9 mai 2024, entitatea a obținiut documentul de urbanism pentru amenajare plajă Mamaia, Sector 2, Subsector 16 și înființare bar de plajă, în stațiunea Mamaia. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Despre Carzo Estival SRL
 
Firma este fondată în anul 2001, iar pe 2023 a raportat 7 salariați, o cifră de afaceri de 1,5 milioane lei și un profit de peste 3.700 lei. Sediul social este în Mamaia, zona Tabăra Nord, iar asociat unic este Gheorghe Caraman, administrator fiind Zoe Carabaș și Gheorghe Caraman.
 
Despre Estival Beach Bar SRL
 
Societatea s-a fondat în anul 2019, iar pe anul 2023 a raportat 2 salariați la un profit de 50.667 lei, cu o cifră de afaceri de 240.248 lei. Sediul social este în Mamaia, zona Tabără Nord. Silviu Carabaș este asociat unic și administrator. El mai apare ca asociat în AM Business Development INC SRL.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Stely Metal SRL va elabora un PUD pentru o investiție în municipiul Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde de la Primăria Constanța Carzo Estival SRL va demola restaurantul Estival din Mamaia. Un hotel de trei etaje îi va lua locul

09 Jun 2024 656

Patronii Restaurantului Estival din Mamaia doresc să ridice un hotel

07 Sep 2022 1838