Imobilul ridicat de Global Trading & Construction Company SRL în Mamaia Nord, supraetajat

Global Trading & Construction Company SRL, care a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Modificare proiect în curs de execuţie autorizat cu AC 4341 din 15.06.2018 «Imobil P + 4E - locuinţe colective, spaţiu destinat activităţii liberale şi împrejmuire prin recompartimentări interioare şi supraetajare cu un nivel, în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată“, a primit răspuns de la agenţia de mediu. Imobilul este construit în Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 1 DL, strada D8, parcela NNs 158/5, lot 1/4/2.
 
Astfel, APM Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modificare proiect în curs de execuţie autorizat cu AC 4341 din data de 15.06.2018 pentru imobil P + 4e - locuinţe colective, spaţiu destinat activităţii liberale şi împrejmuire prin recompartimentări interioare şi supraetajare cu un nivel, în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată“. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa, din strada Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 - 13.00. Publicul interesat poate înainta comentarii şi observaţii la proiectul deciziei de încadrare la APM Constanţa.
 
 

Date despre Global Trading & Construction Company SRL

 
Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 2017 şi are sediul social în comuna Costineşti. Capitalul social subscris, de 22.800 de lei, integral vărsat, este compus din 228 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Global Trading & Construction Company SRL este deţinută de Ali Ziya Sefik Gorenc, născut pe 1.09.1956, în Istanbul, Turcia. Administratorii societăţii sunt Ali Ziya Sefik Gorenc şi Koşkan Loredana-Camelia. Global Trading & Construction Company SRL desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Citeşte şi:
 
Investitorul a primit răspuns de la APM Constanţa Imobil de patru etaje, ridicat în Mamaia Nord de Global Trading & Construction Company SRL

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investitorul a primit răspuns de la APM Constanţa Imobil de patru etaje, ridicat în Mamaia Nord de Global Trading & Construction Company SRL

05 May 2018 1874