„Împreună pentru o comunitate durabilă, în armonie cu natura“ Ansamblul Boreal Plus, în inima orașului, dar departe de agitația sa

  • Este vorba despre o investiție de circa 30 de milioane de euro într-un cartier de locuințe a cărui deviză este „Împreună pentru o comunitate durabilă, în armonie cu natura“.
  • Ieri, 27 mai 2021, compania Impact Developer & Contractor a anunțat finalizarea vilelor din cadrul ansamblului și, totodată, a fost realizată fundația primelor blocuri, ce totalizează 209 apartamente.
  • Două dintre vile sunt deja prevândute, iar discuții avansate se poartă deja și pentru o bună parte din restul.

O comunitate sigură, un peisaj înverzit în mijlocul agitației orașului, dar, mai ales, un trai în care viața la standarde înalte se îmbină perfect cu grija pentru mediul înconjurător.

Aceste cuvinte rezumă perfect modul de viață propus de compania Impact Developer & Contractor în cadrul ansamblului imobiliar Boreal Plus, din Constanța.

Vorbim despre o investiție de circa 30 de milioane de euro într-un cartier de locuințe a cărui deviză este „Împreună pentru o comunitate durabilă, în armonie cu natura“.

În total, sunt 18 vile și nouă blocuri de apartamente, o grădiniță, un parc prevăzut cu locuri de joacă pentru cei mici, parcare supraterană acoperită, dar și un centru comercial.

De asemenea, sunt 12.000 de metri pătrați de spații verzi, ceea ce face ca întregul ansamblu de locuințe, deși se află în inima orașului, să fie, totuși, departe de agitația acestuia.

Ieri, 27 mai 2021, compania Impact Developer & Contractor a anunțat finalizarea vilelor din cadrul ansamblului și, totodată, a fost realizată fundația primelor blocuri, ce totalizează 209 apartamente.

Două dintre vile sunt deja prevândute, iar discuții avansate se poartă deja și pentru o bună parte din restul.

De asemenea, și pentru apartamentele din blocurile ce fac parte din ansamblu există deja doritori.

 

Parcare supraetajată și locuri de parcare pentru vizitatori

„Localizat în partea de nord a orașului, în zona Palazu Mare, la doar 15 minute față de plajă, centru și autostradă cu vedere panoramică, Boreal Plus este primul ansamblu rezidențial din Constanța care se construiește la standardele internaționale de sustenabilitate impuse de certificarea BREEAM Excellent“, au arătat reprezentanții companiei Impact Developer & Contractor.

„Zona comercială prevăzută în cadrul ansamblului rezidențial este menită să preia zgomotul drumului și să reprezinte o barieră în calea acestuia, zona de locuințe fiind astfel protejată de agitația orașului. La Boreal Plus, vindem mai mult decât un apartament sau o casă, vindem un mod de viață. Un mod de viață prietenos cu mediul înconjurător, în care locuințele sunt construite cu un accent deosebit pus pe eficiența energetică, bucurându-se din plin de lumina naturală a soarelui, pe tot parcursul zilei“, a declarat Gheorghe Iaciu, acționar Impact Developer & Contractor.


La rândul său, asociatul său în firmă, Daniel Pandele, a precizat că locuințele sunt destinate inclusiv famiilor tinere, acestea putând să își lase copiii în siguranță la grădinița din cadrul comunității și având la dispoziție, totodată, parcuri cu locuri de joacă, teren de sport și multe zone înverzite.

„În cadrul Boreal Plus, oamenii vor beneficia de o calitate superioară a aerului respirat, inclusiv prin reducerea noxelor. Totul este la îndemâna oamenilor, mașinile pot fi parcate în siguranță în parcarea supraetajată, iar fiecare bloc va beneficia de locuri de parcare pentru vizitatori. În cadrul acestui proiect, încurajăm mult mobilitatea urbană“, a explicat Daniel Pandele.

„Suntem încântați că ansamblul Boreal Plus prinde conturi și este deja un proiect de interes în rândul constănțenilor. Promisiunile făcute clienților noștri sunt importante pentru noi și ne respectăm termenele asumate. Conceptul ansamblului rezidențial Boreal Plus replică modelul de dezvoltare pe care l-am folosit cu succes în proiectele noastre din București. Astfel, construim o comunitate durabilă, în armonie cu natura, un loc în care fiecare familie să se dezvolte și pe care să-l numească acasă. În același timp, Boreal Plus este și o oportunitate pentru investitorii care urmăresc obținerea unui randament ridicat, cu risc scăzut“, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Un alt aspect important este faptul că toate lucrările de urbanizare sunt implementate, de asemenea, de Impact Developer & Contractor, la standarde înalte. În interiorul locuințelor, încălzirea se face prin pardoseală, pe blocuri vor fi amplasate panouri solare, iar rețelele de apă și de gaze sunt deja trase, existând, totodată, și fibră optică.

Costul unei vile în cadrul Boreal Plus este de circa 300.000 de euro, în timp ce prețurile pentru apartamente pornesc de la 866 de euro pe metru pătrat construit plus TVA, ajungând la circa 1.050 de euro mp plus TVA construit.

Apartamentele în blocuri sunt cu două și trei camere, dar și studiouri, a căror suprafață este de 42 mp, fiind compuse de living și dormitor.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Constanța, certificat de urbanism pentru construirea unei grădinițe în cartierul Boreal Plus
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Intră frig şi ieşi căldură/ Să se facă vreme bună“ Tradiții pentru spor și sănătate la echinocțiul de primăvară!

20 Mar 2024 596

#ConstanțaEsteBine A doua zi de Crăciun

26 Dec 2023 983

Fenomen rar Aurora boreală vizibilă și din România

05 Nov 2023 2302

O cafenea a fost înființată în Constanța, în cartierul Boreal

11 Sep 2023 906

Mai multe centre comerciale și zone din Constanța, fără apă la robinete pentru efectuarea unor lucrări

03 Jul 2023 961

RAJA Luni se oprește apa în mai multe zone din Constanța! Cine este afectat

02 Jul 2023 3725

RAJA Se oprește apa în mai multe zone din Constanța! Cine rămâne fără apă la robinete

30 Jun 2023 1029

Mai multe zone și centre comerciale din Constanța, fără apă la robinete pentru efectuarea unor lucrări

29 Jun 2023 994

Cum să obții un venit sigur cu efort minim

24 Mar 2023 1795

Ziua Viorelei Filip. Artista din Tuzla împlinește 72 de ani

15 Mar 2023 1299

IMPACT Developer & Contractor a finalizat primele 209 apartamente din Boreal Plus

07 Mar 2023 1433

IMPACT Developer & Contractor a finalizat primele 209 apartamente din Boreal Plus

07 Mar 2023 889

Autorizație de construire pentru Impact Developer & Contractor SA. Va construi o grădiniță în cartierul BOREAL

10 Feb 2023 1312

BOREAL Plus vă urează Sărbători fericite!

22 Dec 2022 1436

BOREAL PLUS – Calitatea la superlativ și siguranță pentru viitorii proprietari. Interviu cu directorul de vânzări, Ovidiu Grinici (VIDEO)

07 Nov 2022 1999