Începe Târgul Național Imobiliar Ofertă record de locuințe și case de vacanțe! TNI 28-30 septembrie 2018 - Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Persoanele interesate de cumpărarea de locuințe sau case de vacanță au la dispoziție 3 zile să își aleagă la TNI proprietăți imobiliare la PREȚURI PROMOȚIONALE!

                Vineri, 28 septembrie, ORA 10.00 începe Târgul Național Imobiliar TNI la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziția are loc până duminică, 30 septembrie și reunește reprezentanții a 130 de companii ce au pregătit peste 24.000 de oferte imobiliare de locuințe și case de vacanță din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș, dar și din SPANIA.
                Prețul minim pentru o locuință în cadrul târgului este de 28.000 EURO pentru un apartament de 2 camere din Sinaia, ce are suprafața de 46mp, iar prețul maxim este de 2,5 milioane EURO pentru o vilă de lux, dotată cu piscină și SPA, ce este situată în zona stațiunii Marbella din Spania.
Dacă ne referim la București, prețurile pentru locuințele noi pornesc de la 29.500 EURO+TVA 5% pentru o garsonieră de 30mp din zona Theodor Pallady, în ansamblul Palladium Residence și ajung până la 505.530 EURO+ TVA pentru un penthouse cu 5 camere ce are o suprafață de 203mp și o terasă de 97mp  situat în zona Floreasca,  în ansamblul Laguna Residence.
 
TNI - Portofoliu variat, DISCOUNTURI, plimbare cu elicopterul sau chiar un apartament CADOU!
                Portofoliul ediției târgului imobiliar din 28-30 septembrie 2018 este extrem de variat, cuprinzând oferte pentru toate bugetele: locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, construcții în stil canadian, apartamente lângă campusuri universitare, locuințe medium și de lux în zona centrală și de nord a capitalei, apartamente de tip boutique, penthouse-uri, case de vacanță la munte și la mare, oportunități de investiții în București și în provincie.
                Evenimentul este dedicat atât persoanelor interesate să achiziționeze o proprietate la cheie, cât și acelora ce au deja un teren și doresc să contracteze un constructor cu experiență, capabil să le realizeze casa mult dorită. Spre exemplu, o casă cu suprafața de 80mp construită de Rollux Construct la comandă, pe terenul clientului are prețul de 28.800 EURO la cheie, dacă este realizată pe stil canadian (pe structură de lemn), iar același model de casă costă 38.000 EURO la cheie, dacă se realizează din cărămidă.
                În plus, TNI vine în întâmpinarea clienților cu soluții de finanțare, servicii de arhitectură, design interior, home staging, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, sisteme fotovoltaice rezidențiale și soluții simple pentru transformarea locuinței într-una sustenabilă.
                Cel mai bun moment pentru cumpărarea de proprietăți imobiliare este în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI, deoarece evenimentul este conceput pentru a aduce beneficii maxime vizitatorilor. Oferta imobiliară prezentă în cadrul expoziției este una RECORD, iar fiecare companie prezentă la TNI a pregătit oferte speciale, pentru a face față concurenței directe. Vizitatorii Târgului Național Imobiliar TNI vor avea astfel parte de foarte multe avantaje: reduceri de prețuri, bonusuri, premii, discounturi, tombole și oferte speciale pe durata celor 3 zile de târg!
Printre cele mai SURPRINZĂTOARE premii oferite în cadrul Târgului Național Imobiliar din 28-30 septembrie se numără: un weekend la Brașov ce include o plimbare cu elicopterul deasupra orașului, oferit de Maurer Imobiliare și un apartament de 62.000 EURO ce poate fi câștigat la un concurs organizat de Cartierul Solar!”declară Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.
 
TNICererea pentru proiecte imobiliare de calitate este în creștere 
Odată cu maturizarea pieței imobiliare și comportamentul cumpărătorilor de locuințe s-a modificat, iar prețul nu mai reprezintă cel mai important criteriu.
În ultimii ani, am asistat la o schimbare a mentalității cumpărătorilor de locuințe pe segmentul mediu-plus. Aceștia sunt mai atenți la calitatea locuinței, au educație financiară și de cele mai multe ori economisesc așteptând momentul și locuința potrivite pentru achiziție. Odată cu dezvoltarea familiei, cumpărătorii se orientează către locuințe aflate în oraș, aproape de metrou, instituții de învățământ, parcuri și poli de business. Arcadia Apartments Domenii se adresează acestui tip de cumpărători, oferind apartamente de calitate în Domenii, unde principalele puncte de interes sunt la distanță de mers pe jos. La un an de la demararea proiectului, continuăm să ne respectăm promisiunile față de piață și urmărim întocmai graficul de execuție. Prin urmare, primul bloc din ansamblu, vândut în proporție de 85%, va fi livrat în decembrie. Condominiul se va completa cu blocurile 2 și 3, care vor fi livrate în mai 2019 și unde 50% din apartamente sunt vândute, iar în curând vom lansa blocul 4, urmând ca anul viitor să dăm startul celei de-a treia faze de dezvoltare, declară Daniela Barbumarketing manager Arcadia Apartments, Partener Oficial al Târgului Național Imobiliar TNI.
 
TNI: târg imobiliar cu finanțare inclusă

                Pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor și a facilita tranzacțiile imobiliare, târgul imobiliar din acest weekend cuprinde și soluții financiare oferite de instituții financiar-bancare de renume. În perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, vizitatorii TNI primesc consultanță financiară gratuită în vederea obținerii de credite avantajoase de la reprezentanții: BRD- GSG, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank și Libra InternetBank. Persoanele ce doresc să achiziționeze locuințe eficiente energetic sau să reabiliteze o locuință pentru a deveni eficientă economic, pot aplica în cadrul TNI pentru un credit ipotecar verde GEFF de la Banca Transilvania și Unicredit Bank.
               
Vrei să-ți iei o CASĂ NOUĂ? Ce părere ai de DOUĂ?

                Cartierul Solar, primul ansamblu rezidențial cu energie verde a demarat o  campanie specială, iar premiul pus la bătaie este un apartament în valoare de 62.000 EURO.  “Ne bucurăm de un interes sporit din partea clienților pentru apartamentele construite în Cartierul Solar, luând în considerare numeroasele facilități oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spații verzi, locul de joacă pentru copii, piscină de 375 mp, diversele funcțiuni ale spațiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sală de fitness, gradiniță). Până la finalul ediției de toamnă a Târgului Național Imobiliar TNI (30 septembrie) au loc înscrieri în concursul intitulat Vrei să-ți iei o CASĂ NOUĂ? Ce părere ai de DOUĂ?organizat de Cartierul Solar, prin care poți câștiga 2 case în 3 trei pași”, ne spune Rus Adrian, Director de Marketing Cartierul Solar.
 
TNI: Vești bune pentru cumpărători
                Conform indicelui Imobiliare.ro, prețul mediu cerut pentru o proprietate nouă în București a ajuns în luna august la valoarea de 1.346 EURO/mp, în scădere cu 2 procente față de luna precedentă, dar în creștere cu 2.4% față de aceeași perioadă a anului trecut. Dacă ne referim la apartamentele vechi, acestea s-au tranzacționat luna trecută cu un preț mediu de 1.231 EURO/mp, în scădere cu 0,6% față de iulie 2018, dar în creștere cu 6,7 % față de august 2017. Aceste date ne arată că cererea de locuințe a înregistrat o ușoară corecție, datorată perioadei de concedii, dar per total prețurile au o evoluție ascendentă. Ritmul de creștere încetinit al prețurilor pe piața imobiliară, creșterea cererii pentru proiecte imobiliare de calitate, evoluția comportamentului cumpărătorilor de proprietăți imobiliare și intensificarea tranzacțiilor pe segmentul locuințelor eficiente energetic ne arată că piața imobiliară s-a maturizat. Achizițiile imobiliare în interes pur speculativ au dispărut, acum se cumpără spre a locui, sau pentru a da în închiriere.
 
TNI: Efervescență pe piața locuințelor de vacanță 
                În ultimul an s-au intensificat tranzacțiile din segmentul locuințelor de vacanță, iar 5.000 dintre cele mai atractive oferte de proprietăți la mare și la munte, în țară și în Spania se regăsesc în perioada 28-30 septembrie la târgul imobiliar TNI. Persoanele ce își doresc să devină vecini cu marea au de ales din multiple proiecte imobiliare amplasate în cele mai căutate zone de pe litoral. Printre proiectele prezente exclusiv la târgul din acest weekend se numără: Sunny Holiday Residence, Wave Residence, Building Ștefan, Casa del Mar, Alezzi Beach Resort și First Residence.
                Foarte multi români optează pentru un apartament de vacanță pe care îl pot folosi și pentru vacanța lor, dar îl pot și valorifica prin închiriere, fiind o adevărată investiție. Spre exemplu, un apartament de 2 camere în Mamaia Nord, într-un ansamblu finalizat și vândut în proporție de 95%, Beach Side,  se închiriează în medie cu 200 Euro pe noapte, ceea ce înseamnă un venit în jur de 12.000 Euro pe sezon. Astfel, o investiție într-un apartament din ansamblul Casa del Mar, ce se ridică la prețul de 81.600 Euro, se va amortizeaza în aproximativ 6-7 ani. Vânzările în acest ansamblu sunt peste așteptări, iar clienții ce au decis să cumpere o locuință în Casa del Mar sunt în general tineri români ce văd apartamentul ca o locuință de vacanță, dar și o investiție pe termen lung. 
                De asemenea, și familiile cu copii își doresc confortul și intimitatea unui ansamblu rezidențial pe malul mării cu acces direct către plajă, iar această categorie de clienți apreciază detaliile care fac diferența. First Residence este o bijuterie pe malul mării, fiind cel mai aerisit ansamblu rezidențial (distanță între imobile de 40 m), are terase generoase ondulate cu spații vitrate largi cu vedere către mare din fiecare apartament și multiple facilități, precum: piscină interioară, piscina semiolimpică exterioară, event hall, traditional-wine-cellar, Cigar Club, Wine tasting room, beach-cabanas-best-on, Moët & Chandon Lounge Fitness, Restaurant, spații comerciale, parking, Spa cu aromaterapie, saună,!, declară Georgiana SanduAlder Concept, reprezentant exclusiv First Residence și Casa del Mar by DE SILVA RESIDENCES.
                Amatorii de peisaje montane pot achiziționa la TNI din portofoliul Mervani Invest spre exemplu un apartament de 2 camere din Predeal, zona Cioplea, ce are suprafața de 55mp la prețul de 52.000 EURO sau o cabană de 214 mp din Bușteni, zona Golful Regal, ce are un teren de 1.000mp la costul de 190.000 EURO. Dacă ne referim la inima Ardealului-Brașov, prețurile pentru o locuință nouă pornesc de la 39.500 EURO pentru o garsonieră de 38,7mp din ansamblul rezidențial Avantgarden 3.
                La standul Imopedia, vizitatorii TNI pot alege din multiple case de vacanță din sudul Spaniei, iar prețurile proprietăților cu vedere la Marea Mediterană pornesc de la 184.000 EURO+ TVA pentru un apartament cu 2 camere ce are o suprafață de 49mp.
 
TNI: Generația Y preferă locuințele din nordul și centrul capitalei
                Actualii cumpărători de proprietăți imobiliare fac parte din generația Millennials (Y), iar pentru aceștia contează foarte mult confortul, intimitatea și accesibilitatea. Pentru că își doresc să reducă la minim timpul petrecut în trafic până la birou, dar și să fie aproape de zonele de recreere,  generația Y preferă locuințele din centrul și nordul capitalei. Astfel, oferta imobiliară prezentată la Târgul Național Imobiliar din 28-30 septembrie ține cont de preferințele imobiliare ale generației Y.
                „Generația Millennials apreciază deopotrivă spațiul și intimitatea, preferă zonele urbane cu utilizare mixtă - rezidențială, dar în proximitatea locului de muncă. Între o locuință mai spațioasă și o locație pe care o consideră convenabilă, aceștia optează pentru a doua variantă.
Millennialii sunt la fel de preocupați de facilitățile oferite, atât în interiorul, cât și în imediata proximitate a locuinței lor. De aici derivă și tendința dezvoltatorilor către locuințe cu suprafață mai mică, dar cu zone comune, de care pot beneficia toți rezidenții, cum ar fi: piscină,  centru de fitness sau  zonă de recreere în aer liber. În general, caută cartiere pline de viață, în apropierea supermarket-urilor și a retelei publice de transport. Generația Millennials preferă locuințe eficiente energetic, eco-friendly, dotate cu tehnologii smart home, bucătării confortabile și bine echipate, funcționale și spații deschise. Ceea ce este important pentru această generație este confortul lor, cu tot ceea ce are legătură cu tehnologia – este prima generație care a pășit într-o locuință având un smartphone în mână”,  mărturisește Veronica Sîrbu, MBA, Certified Professional Home Stager & Redesigner, STAGE 2 SELL SRL.
 
TNIDescoperă la TNI o casă solară, 100% electrică 
                În cadrul TNI, vizitatorii pot descoperi o casă solară, 100% electrică, ce asigură un grad ridicat de confort, sănătate și siguranță pentru proprietar. Echipamentele casei EFdeN Signature sunt alimentate cu energie electrică, aceasta fiind produsă de 32 de panouri fotovoltaice amplasate pe acoperișul casei. Funcțiuni precum iluminatul, ventilația și irigațiile sunt controlate de un sistem de automatizare, permițând controlul parametrilor de confort prin intermediul unui asistent vocal și al unei aplicații mobile, dezvoltată de membrii echipei. De asemenea, surplusul de energie electrică produsă poate fi înmagazinat în sistemul de stocare al prototipului, dimensionat pentru consumul pe timp de noapte. Această casă este proiectată și construită de echipa EFdeN pentru a reprezenta România la competiția internațională Solar Decathlon Middle East, ce are loc în Dubai în această toamnă.
 
 
PREGĂTIȚI-VĂ VIZITA LA TNI!
                Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, surprize și premii pentru vizitatori, chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, vă invităm să vă conectați la PAGINA DE FACEBOOK TNI
 
Câteva din ofertele concrete din cadrul ediției TNI 28-30 septembrie 2018:
  • garsonieră, 30mp, Palladium Residence, zona Theodor Pallady, 29.500 EURO+ TVA 5%;
  • garsonieră, 36mp, Cartierul Solar, zona Metalurgiei: 34.000 EURO;
  • studio, 39mp, Maurer Residence, Târgu Mureș: 35.000 EURO;
  • garsonieră 38mp, Avantgarden 3, Brașov: 39.500 EURO;
  • garsonieră, 39mp, Maurer Villas, Brașov: 40.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 55mp utili, DIMRI Residence, sector 6: 42.990EURO;
  • apartament 2 camere, 52mp, Palladium Residence, Theodor Pallady: 45.900 EURO+TVA5%;
  • garsonieră, 53mp, Wave Residence 4, Mamaia Nord: 46.000 EURO+ TVA;
  • studio, 52mp, Casa del Mar, Mamaia Nord, 48.600 EURO+ TVA;
  • studio , UNO Brașov: 49.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 51mp, Metropolitan Metalurgiei: 51.000 EURO;
  • apartament 2 camere, Avantgarden3, Brașov: 51.600 EURO;
  • studio cu terasă, 80mp, H Pipera Lake, 57.900 EURO+ TVA;
  • studio, 65mp, Park Residences 6, zona Aviației: 58.500 EURO+ TVA;
  • garsonieră, 35mp, Central, Ștefan cel Mare: 60.000 EURO+ TVA;
  • garsonieră, 32mp utili, Petru Rares 1259, Titulescu: 64.170 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 50 mp utili, Studium Green Wings, Cluj-Napoca: 68.472 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere+ birou, 67mp, Maurer Residence Constanța: 69.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 40mp utili, Central, Ștefan cel Mare: 72.000 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 60mp utili, Citta Residence 3, Pantelimon: 73.000 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 87mp, Palladium Residence,Theodor Pallady: 78.000 EURO+ TVA 5%;
  • apartament 3 camere, 82mp, Metropolitan Policolor: 78.000 EURO;
  • vilă Trend Residence, Popești-Leordeni: 83.000 EURO + TVA;
  • apartament 3 camere, Park Residences 6, zona Aviației: 85.500 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 87mp, Cartierul Solar, zona Metalurgiei: 86.000 EURO;
  • apartament 2 camere, 62mp, Metropolitan Mihai Bravu: 88.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 77mp, Sunny Holiday Residence, Mamaia Nord: 89.677EURO+TVA;
  • vilă 4 camere, 110 mp utili, Straulesti Villas, sector 1: 92.000 EURO
  • apartament 2 camere, 46mp utili, Petru Rares 1259, zona Titulescu: 94.000 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 100mp, H Pipera Lake: 96.800 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 94mp, Central District 4 Elemente, zona Titan:97.880 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 78 mp utili, Citta Residence 2, Pantelimon: 450.000 RON + TVA;
  • apartament 3 camere, 86mp utili, La Gloire Parc du Lac, zona Pipera: 100.999 EURO+ TVA;
  • penthouse, 219mp, Wave Residence 4, Mamaia Nord: 250.000 EURO+ TVA;
  • apartament 5 camere, 279mp, First Residence, Mamaia Nord: 480.000 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 200mp, Marbella: 790.00 EURO+ TVA;
 
Vă invităm să vizitați ediția TNI, 28-30 SEPTEMBRIE 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!
Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro
 
Organizator: BDOBC Business Center
Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00;
Bilet intrare: 10 RON
 
Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii;
Parteneri: Cartierul Solar, 21 Residence, Metropolitan, Sunny Holiday Residence, Romco Rezidential,  Imobiliare.ro, Romania Green Building Council (ROGBC), Mervani Invest;
Eveniment susținut de: HomeZZ.ro;
Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Știrile Imobiliare.ro; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe modelul Bazarului „Gorbaciov” Târgul de la Obor din Constanța va fi demolat. Este invocat riscul seismic ridicat

28 Feb 2024 5746

Declarații „Costurile mult mai mari” au dus la modificarea proiectului Gran Via. În loc de 19 etaje, blocurile din Constanța vor fi mai mici

20 Nov 2021 5799

Constănţenii, ajutaţi de CCINA să-şi aleagă o locuinţă

28 May 2019 2065

Două evenimente importante, la CCINA Constanţa Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX şi Târgul Imobiliar, la start

16 Sep 2017 5690

Prima ediţie a Târgului Imobiliar, organizată de CCINA Dănuţ Jugănaru - „La Constanţa, piaţa imobiliară se mişcă destul de bine“ (galerie foto)

06 May 2017 2933

Timp de trei zile, constănţenii sunt aşteptaţi la prima ediţie a Târgului Imobiliar, organizat de CCINA

05 May 2017 2199