Investiţia imobiliară a societăţii Fier Oţel Construct SRL, analizată de Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului (document)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni pe 8 mai, la ora 10.00. Pe ordinea de zi se află şi solicitarea re analizării Certificatului de urbanism nr. 2488/2015 - construire imobil P+5-8E - vilă turistică, cu amplasamentul propus în staţiunea Mamaia, zona mal lac Siutghiol. Investitor este SC Fier Oţel Construct SRL.
 
„În cadrul Direcţiei de Urbanism s-a reanalizat Certificatul de urbanism nr. 2488/2015, emis pentru construire imobil P+5-8 etaje - vilă turistică, amplasată în staţiunea Mamaia, zona mal lac Siutghiol. În vederea fundamentării deciziei, solicitarea a fost prezentată Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului, în şedinţa din data de 28.03.2018. Prin urmare, se va solicita şi emite un alt certificat de urbanism cu prevederile corecte, cu menţionarea faptului că regimul de înălţime maxim admis P+5-8 etaje reprezintă retragerea succesivă a etajelor 6, 7 şi 8 faţă de etajele 1-5. De asemenea, se vor menţine avizele favorabile deja obţinute în baza Certificatului de urbanism nr. 2488/20915“, a transmis Direcţia de Urbanism din cadrul Primăriei Constanţa.
 
Terenul pe care se va realiza investiţia este situat în intravilanul municipiului Constanţa, fiind proprietatea lui Constantin Negri, conform actului de partaj succesoral. Folosirea actuală a terenului este aceea de teren liber, iar destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, este de vilă turistică.
 
Reamintim că Certificatul de urbanism nr. 2488 din 4.08.2015 a fost emis de Primăria Constanţa pentru Constantin Negri. Actul consta în „Construire imobil P+5-8e cu funcţiunea de vilă turistică“.
 

Despre Fier Oţel Construct SRL

 
Înfiinţată în anul 2011, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Fondatorul societăţii este Victor Muntianu. Firma are un capital social de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de Fier Oţel Construct SRL la Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.