Investiţie de 7 milioane de euro Cum arată ultimul hotel inaugurat în Mamaia

Trei săli de conferinţe, parcare proprie, piscină şi 73 de spaţii de cazare sunt oferite de hotelul de patru stele Nyota Hotel & Conference Center, inaugurat sâmbătă.
 
Hotelul de patru stele, cu o capacitate de 73 de spaţii de cazare, a fost deschis sâmbătă în Mamaia, în urma unei investiţii de 7 milioane de euro. „Acesta este cel mai nou hotel din Mamaia, care se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Construcţia efectivă a început în 2014, investiţia totală s-a ridicat la 7 milioane de euro. În traducere, numele hotelului înseamnă stea“, a declarat Răzvan Dobre, directorul hotelului, potrivit presei centrale.
 
Localizat la kilometrul zero al distracţiei din Mamaia, în zona de nord a staţiunii, hotelul Nyota deţine 73 de spaţii de cazare. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor săli de conferinţe pentru team-building sau prezentări, pentru board sau Skype meetings. Piscina exterioară este încălzită, iar parcarea este etajată. Camerele hotelului beneficiază de vedere la mare sau spre lacul Siutghiol.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.