Investiție de amploare la Tuzla. Mai mulți oameni de afaceri doresc amenajarea unui nou cartier rezidențial

  • Adresa viitorarei investiții este în localitatea Tuzla, lot 1, lot 2/1 și lot 2/2 din incinta Sere
 
O societate și mai multe persoane fizice au depus la Agenția pentru Protecția Mediului documentele necesare pentru elaborarea unui PUZ pentru intrarea în intravilan din extravilan și lotizare pentru cartier rezidențiale cu funcțiuni mixte, în județul Constanța, localitatea Tuzla. Este vorba de investitorii Jecu Niculae și Elena, Oana Belu, Culcescu Horia și Leader International SA. Oamenii de afaceri sunt parteneri în mai multe firme, inclusiv în cea prin care funcționează Domeniile Ostrov (Ostrovit SA).
 
Adresa viitorarei investiții este în localitatea Tuzla, lot 1, lot 2/1 și lot 2/2 din incinta Sere. Zona studiată în documentația anexată se află parțial în intravilanul agricol al localității – 25.169 mp, în partea sudică și parțian în extravilanul agricol – 95.531 mp. Accesul în zonă este facilitat de către DN39. Terenul propus pentru cartierul rezidențial se află la intrarea în localitatea Tuzla, pe partea dreaptă de mers dinspre Mangalia spre Constanța.
 
Conform propunerilor se recomandă următoarele zone reglementate:
  1. UTR 1 – ZRCM – 3.500 mp, cu destinație de comerț, servicii, turism, birouri, educație spații comerciale – POT 50%, CUT – 2 și RMH – P+3E
  2. UTR 2 – ZRL – 113.540 mp, cu destinație de locuire și activități complementare locuirii – POT 40%, CUT – 1,5 și RMH P+1-3E
  3. UTR 3 – ZRV – 3.400 mp, cu destinație de parc, alei, spații de joacă agrement, totalitatea alveolelor din trotuarele nou propuse
  4. UTR 4 – ZRE – 260 mp – servicii de cartier – rețele edilitare

Despre Leader International SA
 
Firma are sediul la Mogoșoaia, județul Ilfov și a fost înființată în anul 2001. Asociați sunt Maria Culcescu – 42,49%, Oana-Camelia Belu – 29,86%, Marin Culcescu – 14,76%, Elison 2000 SRL – 10,87%, Ster Zurzu – 0,99% și Berser SA – 0,99%. Administratori sunt Zurzu Stere, Udrea Stelian, Oana Camelia Belu, iar Jecu Niculae are rol de împuternicit surcursală. În anul 2021, firma a raportat 68 de angajați, la o cifră de afaceri de peste 28 milioane lei, cu un profit de 3,4 milioane lei.
 
Culcescu Marin mai apare în firmele Leoser SA, Vinăria Ostrov SRL, Gustos și Sănătos SRL, Elison 2000 SRL (asociat unic). Oana Camelia Belu apare în Frank 93 Prod SRL, Berser SA, Ostrovit SA și Gustos și Sănătos SRL. Culcescu Maria este în firmele Berser SA, Mericol 2010 SRL, Gustos și Sănătos SRL și Vinăria Ostrov SRL. Berser SA este asociat în Hortifruct SRL. Stelian Udrea apare în Design & Dev Studio SRL și Leoser SA. Niculae Jecu este în firmele Hortifruct SRL, Gustos și Sănătos SRL, Leader International SA Mogoșoaia Surcursala Tuzla, Vinăria Ostrov SRL, Leader Internațional SA Mogoșoaia Surcursala Constanța și Ostrovit SA. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Omul de afaceri Bittar Ahmad ridică un ansamblu rezidențial la Cumpăna, județul Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mandatele administratorilor societăţii Ostrovit SA, prelungite

30 Nov 2016 3639