Investiție imobiliară în localitatea Lazu. Cine va construi locuințe (document)

Dorin Giurma a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare pentru emiterea avizului de mediu necesar proiectului de elaborare a PUZ-ului în vederea reglementării urbanistice zonă locuire şi funcțiuni complementare, în localitatea Lazu, județul Constanța.
 
Documentația a fost elaborată în scopul aprobării PUZ-ului solicitat în vederea reglementării urbanistice a zonei studiate prin PUZ constituite din teren, în suprafață de 5.500 mp. Terenul respectiv face parte din intravilanul comunei Agigea, conform PUG Comuna Agigea aprobat prin HCL nr. 151/03.07.2009. Categoria de folosință este “teren arabil intravilan”. Este situat în zona vestică a localității Lazu, fiind conectat la rețeaua internă de drumuri a localității şi prin intermediul acesteia la rețeaua națională de căi de comunicație. Terenul studiat este conectat la centrul localității prin rețeaua existentă de străzi principale şi secundare.
 
Elaborarea PUZ are ca scop construcția de imobile S+P+2E. Se vor realiza spații verzi de aliniament în lungul străzilor. Se recomandă realizarea spațiilor verzi plantate între aliniamentul stradal și clădiri, cu scopul protejării împotriva poluării. În interiorul parcelelor se recomandă realizarea spațiului plantat într-un procent de minimum 20 % din suprafața parcelei.
 
Documentația depusă la APM Constanța poate fi consultată în secțiunea „Documente”.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.