Investiție în Năvodari. Cine va construi un restaurant cu spații comerciale la parter?



Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția realizată de către Florea Hariton, pe raza UAT Năvodari.

Mediul a decis că nu trebuie efectuat imapctul asupra mediului pentru proiectul: „CONSTRUIRE IMOBIL P+1E – SPATII COMERCIALE LA PARTER SI RESTAURANT LA ETAJ AMPLASARE 2 CONTAINERE MODULARE SI ORGANIZARE DE SANTIER”, amplasat in Judetul Constanta, Orasul Navodari, Zona Mamaia Nord, str. Promenada Navodari  Colt cu Aleea D30, Lot 1/4/1/1.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 31.12.2022.

Reamintim că în octombrie, depunea la aceeași instituție memoriul de prezentare pentru proiectul imobiliar „CONSTRUIRE IMOBIL D+P+4E – LOCUINTE CU PARCAJ LA DEMISOL, SPATII COMERCIALE LA PARTER, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE DE SANTIER”, amplasat in Judetul ConstantaOrasul Navodari, Zona Mamaia Nord, str. Promenada Navodari, Parcela NNs 158/5, Lot 1/4/1/1 – Lot 2.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Încă un bloc va răsări în Mamaia Nord. Cine investește

05 Oct 2022 1971

Ce imobile, maşini şi salarii au directorii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa (documente)

02 Sep 2014 7963