Investiţie în zona staţiei Telegondolă din Mamaia Mariachis Klab Rezidence SRL a solicitat acord de mediu pentru un bloc de patru etaje (galerie foto)


Societatea Mariachis Klab Rezidence SRL din Constanţa, deţinută de Aurora şi Aristotel Cazacu, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul care vizează ridicarea unui bloc de patru etaje în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 526 (zona staţiei Telegondolă - trecere de pietoni Sat Vacanţă).

Este vorba despre proiectul „Construire imobil S+P+3E+4E cu destinaţia locuinţe de vacanţă cu spaţii comerciale şi spaţii de alimentaţie publică la parter şi organizare de şantier“. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, zilnic, între orele 9.00-13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.

Reamintim că societatea Mariachis Klab Rezidence SRL a obţinut, anul acesta, pe data de 10 mai, certificatul de urbanism nr. 1595 pentru construirea unui imobil de patru etaje, cu spaţii comerciale la parter în staţiunea Mamaia. Mai exact, actul constă în „Construire imobil S+P+2-3-4 etaje cu destinaţia de locuinţe de vacanţă cu spaţii comerciale şi spaţii alimentaţie publică la parter. Organizare şantier“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia, zona staţiei Telegondolă – trecere de pietoni Sat Vacanţă nr. 526.
 
Mariachis Klab Rezidence SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 2017, Mariachis Klab Rezidence SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Aurora Cazacu şi Aristotel Cazacu, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.

În anul fiscal 2017, societatea cu doi salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 7.263 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 9 salariaţi, un profit de 1.015.189 de lei şi o cifră de afaceri de 2.861.597 de lei.

Citeşte şi:
 
Clădire de patru etaje pe bulevardul Mamaia, în zona Staţiei Telegondolă. Cine este investitorul


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde de la Mediu pentru blocul ridicat de firma lui Aristotel Cazacu pe strada Pescarilor din Constanța

05 Mar 2024 546

Primarul Municipiului Constanța cheamă în judecată pe Mariachis Klab Rezidence SRL. Dosarul pe rolul Judecătoriei Constanța

25 Oct 2023 652

Mariachis Klab Rezidence ridică un apart-hotel în Mamaia

01 Jul 2023 1286

Aristotel Cazacu, răspuns de la Primăria Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în staţiunea Mamaia

18 Feb 2020 2770

Bloc de patru etaje în Mamaia Investiția societății Mariachis Klab Rezidence SRL, la mâna constănțenilor

09 Dec 2019 2441

Investiţie imobiliară. Două imobile situate pe bulevardul Mamaia, desfiinţate de Mariachis Klab Residence SRL

05 Nov 2019 2286

Clădire de patru etaje pe bulevardul Mamaia, în zona Staţiei Telegondolă. Cine este investitorul

14 May 2019 2827